• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Viñales: Το να συνεχίσω με την Yamaha δεν θα ήταν λογικό
Δεν αξίζει
Νέα 10/08/2021 - 16:09

Ο Maverick Viñales είχε μια εκπληκτική εκκίνηση στον πρώτο αγώνα της Αυστρίας. Από εκεί και πέρα όλα πήγαν στραβά. Στην επανεκκίνηση, ο αναβάτης της Yamaha αναγκάστηκε να ξεκινήσει από τα pits πίσω από τους υπόλοιπους αναβάτες. 

"Ειλικρινά είμαι αρκετά χαρούμενος", δήλωσε ο Viñales. "Η πρώτη εκκίνηση ήταν φανταστική. Αλλά μετά έπρεπε να ξεκινήσουμε ξανά, αλλάξαμε λάστιχα και η μοτοσυκλέτα σταμάτησε. Δεν ξέρω γιατί. Ήταν αρκετά περίεργο γιατί έκανα ακριβώς το ίδιο πράγμα με την πρώτη εκκίνηση".

Τί συνέβη στους τελευταίους γύρους;

"Είχα κάποια προβλήματα με την μοτοσυκλέτα. Δεν ξέρω γιατί αλλά κουνιόταν πολύ σε κάθε γύρο. Το πανελ έδειχνε συνέχεια "pit lane" οπότε νόμιζα ότι κάτι είχε χαλάσει "

Ποιές ήταν οι δυναμικές της μη ανανέωσης του συμβολαίου με την Yamaha;

"Εγώ ήμουν αυτός που είπε ότι δεν θέλει να συνεχίσει, γιατί δεν θα ήταν λογικό. Δεν βγαίνει νόημα. Χωρίς καμία λύση ή εξήγηση δεν μπορώ να βελτιωθώ. Όταν κανένας δεν μου λέει τι συμβαίνει ή τι να κάνω, δεν μπορώ να βελτιωθώ. Δεν έχω καμία εξήγηση για το πως στα δοκιμαστικά φτάνω από το να είμαι πρώτος στο να είμαι πίσω. Δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος έτσι. Δεν αξίζει ".

"Μετά τα νέα της αποχώρησης από την Yamaha πως προσέγγισες το αγωνιστικό Σαββατοκύριακο με την ομάδα;

"Αγαπώ να αγωνίζομαι και να βρίσκομαι στο όριο. Νομίζω το έχω δείξει αυτό, όταν η μοτοσυκλέτα λειτουργεί, είμαι στην κορυφή. Προφανώς η κατάσταση δεν είναι ακριβώς η καλύτερη, αλλά, με τους μηχανικούς μου, ήμουν εντάξει γιατί τα έδωσα όλα".

Επόμενο άρθρο »

Guidotti: Η Ducati είναι μια περίεργη μοτοσυκλέτα

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Η πρώτη επαφή ήταν λάθος υπολογισμός

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα