• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Guidotti: Η Ducati είναι μια περίεργη μοτοσυκλέτα
O Martin την κατάλαβε αμέσως
Νέα 10/08/2021 - 19:06

"Περισσότερο από το να περιμένουμε την νίκη, την επιδιώκαμε, με τον Petrucci από το 2015, επίσης εδώ πέρυσι με τον Jack και στη Βαλένθια. Μας ξέφευγε για καιρό. Το να το πετυχαίνουμε με έναν rookie είναι εκπληκτικό, ειδικά αν σκεφτείς ότι έχει κάνει μόλις 5 αγώνες...και μισό ".

Αυτά ήταν τα λόγια του μάνατζερ της Pramac Ducati, Francesco Guidotti, που τονίζει πόσο γρήγορα συνήθισε ο Martin μια περίπλοκη μοτοσυκλέτα σαν την Ducati. 

"Είναι αναβάτης νέας γενιάς με τρομερή ταχύτητα μάθησης. Η Ducati έχει πολλά συστήματα, διαφορετικές χαρτογραφήσεις και άλλες λειτουργίες και ο Jorge άρχισε να τις χρησιμοποιεί αμέσως, χωρίς να κάνει σχεδόν κανένα λάθος. Και τα σχόλια που κάνει μπορείς να τα εμπιστευτείς. Αν αυτή είναι η νέα γενιά, τα τωρινά όρια θα μειωθούν πολύ. Τί θα μπορεί να κάνει με περισσότερη εμπειρία;".

Παράλληλα, ο Martin κέρδισε, συνεχίζοντας την κυριαρχία της Ducati στο Red Bull Ring. 

"Αυτό είναι αλήθεια. Η Ducati είναι πολύ αποτελεσματική εδώ, αλλά υπήρχε ένας δαιμονισμένος Mir από πίσω", ανέφερε ο Guidotti και συνέχισε. "Οι αγώνες έχουν μεγάλη διάρκεια και εδώ στο Red Bull Ring δεν είναι εύκολο να προσπεράσεις, οπότε έκανε καλά που έμεινε μπροστά. Είχε έρθει η ώρα. Μας έλειπε μια νίκη. Κρίμα που δεν κατάφεραν να δώσουν στον Zarco αυτό που χρειαζόταν. Τώρα είμαστε εδώ και θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Ο Quartararo είναι πάντα εκεί και έχει διαφορά 40 βαθμών. Παρόλα αυτά, σε λίγες μέρες επιστρέφουμε εδώ. Πρέπει η συγκέντρωσή μας να είναι σε υψηλά επίπεδα ".

Επόμενο άρθρο »

Miller: Είχα ευκαιρία για το βάθρο

« Προηγούμενο άρθρο

Viñales: Το να συνεχίσω με την Yamaha δεν θα ήταν λογικό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα