• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Είχα ευκαιρία για το βάθρο
Και την πέταξα
Νέα 10/08/2021 - 22:01

O Jack Miller δεν έκανε καλή εκκίνηση στον αγώνα της Κυριακής, αλλά του δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία, με την διακοπή και επανεκκίνηση του αγώνα. 

Στην δεύτερη προσπάθεια, ο Miller έκανε πολύ καλύτερη αρχή, ευρισκόμενος στην κορυφή κατά τους τέσσερις πρώτους γύρους, πριν φτάσει να παλεύει για την τρίτη θέση με τον Fabio Quartararo. 

Προσπαθώντας να φτάσει τον Quartararo στα τελευταία στάδια, ο Miller έπεσε στην έβδομη στροφή του 18ου γύρου, έχοντας έτσι έναν δεύτερο σερί αγώνα που δεν καταφέρνει να τερματίσει. 

Αυτό ουσιαστικά εκμηδένησε τις πιθανότητές του να παλέψει για το πρωτάθλημα, καθώς βρίσκεται αυτή την στιγμή 72 βαθμούς πίσω από τον Quartararo. 

"Στον δεύτερο αγώνα ένιωθα καλά, όλα ήταν οκ", ανέφερε ο Miller. "Ζοριζόμουν με την πρόσφυση στην δεξιά μεριά από την αρχή του αγώνα, αλλά ένιωθα καλά το μπροστινό, οπότε κατάφερα να πιέσω όπως πίεσα. Είχα μπει στον ρυθμό μου και πήγαινα καλά".

"Ο Fabio με πέρασε, απομακρύνθηκε λίγο και μετά έμεινε πιο πίσω οπότε τον πλησίασα. Αλλά ήταν πολύ δύσκολο, ζοριζόμουν στις στροφές, οπότε έπρεπε να τον πλησιάσω και να προσπαθήσω να κάνω την προσπέραση στην ευθεία, μετά την θυσία που είχα κάνει στην έξοδο της στροφής".

"Ήμουν λίγο...δεν ξέρω, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τα δεδομένα, αλλά τα ένιωθα όλα φυσιολογικά, ένιωθα καλά στον τρίτο τομέα και ζήτησα λίγα παραπάνω από το μπροστινό, το οποίο απλά εξαφανίστηκε από κάτω μου".

" Αυτό πόνεσε στα αλήθεια πάρα πολύ γιατί πρακτικά, είχα ένα βάθρο στο τσεπάκι μου. Αλλά το πέταξα. Οπότε είμαι πολύ απογοητευμένος από τον εαυτό μου, ζητώ συγνώμη από την ομάδα και θα προσπαθήσουμε να ανασυνταχθούμε και να γυρίσουμε εδώ το επόμενο Σαββατοκύριακο".

Ο ομόσταυλός του, Francesco Bagnaia, ήταν στην κορυφή στον αρχικό αγώνα, αλλά ζορίστηκε με το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας του μετά την επανεκκίνηση, τερματίζοντας τελικά 10ος, θέση που έχασε λόγω της παραβίασης των ορίων της πίστας. 

Πολλοί αναβάτες είχαν θέμα με το πίσω ελαστικό τους μετά την επανεκκίνηση, αλλά ο Bagnaia δεν είναι σίγουρος αν το πρόβλημά του έχει να κάνει με το πίσω ελαστικό. 

"Ειλικρινά δεν ξέρω", δήλωσε ο Pecco. "Στο πρώτο κομμάτι του αγώνα ήμουν πολύ δυνατός, η αίσθησή μου ήταν τέλεια όλο το Σαββατοκύριακο. Στην επανεκκίνηση, το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας μου δεν δούλευε εξαρχής, με το που μπήκα στην πίστα ένιωθα ότι δεν δούλευε όπως πριν".

"Μερικές φορές αυτό συμβαίνει και δεν είμαι χαρούμενος με αυτό, αλλά είναι κάτι που πρέπει να καταλάβουμε. Δεν είναι σωστό να πω ότι το πίσω ελαστικό δεν δούλευε, γιατί δεν ξέρουμε, αλλά αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι στον πρώτο αγώνα ήμουν δυνατός και όλα λειτουργούσαν όπως το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο".

"Στον δεύτερο αγώνα τίποτα δεν δούλευε όπως το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο. Το μόνο που δούλευε καλύτερα ήταν το σκληρό μπροστινό, οπότε δεν ξέρω".

 

Επόμενο άρθρο »

Το ευχαριστήριο μήνυμα της Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Guidotti: Η Ducati είναι μια περίεργη μοτοσυκλέτα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα