• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στα άκρα η κόντρα Vinales-Yamaha!
Τον απέσυραν από το GP της Αυστρίας!!!
Νέα 12/08/2021 - 15:39

Σοκ προκαλεί στο paddock του MotoGP η επίσημη ανακοίνωση της Yamaha ότι αποσύρει τη συμμετοχή του Maverick Viñales από το Αυστριακό MotoGP!

“Η απουσία του οδηγού από την ομάδα Monster Energy Yamaha MotoGP team, γίνεται για ανεξήγητη ανώμαλη λειτουργία της μοτοσυκλέτας από τον οδηγό, στη διάρκεια του προηγούμενου Σαββατοκύριακου στον Αγώνα του MotoGP της Στυρίας. 

Η απόφαση της Yamaha έγινε μετά από εις βάθος ανάλυση της τηλεμετρίας και των δεδομένων των τελευταίων ημερών. 

Το συμπέρασμα της Yamaha είναι ότι οι ενέργειες του οδηγού θα μπορούσαν να δημιουργήσουν σημαντικές ζημιές στον κινητήρα της YZR-M1, οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν σοβαρά ρίσκα για τον ίδιο τον οδηγό και πιθανώς να δημιουργήσουν κίνδυνο σε όλους τους άλλους οδηγούς του Αγώνα του MotoGP. 

Ο οδηγός δεν θα αντικατασταθεί για το Αυστριακό GP.
Αποφάσεις που σχετίζονται με το μέλλον θα παρθούν μετά από ακόμη πιο λεπτομερή ανάλυση της κατάστασης και μετά από περαιτέρω συζητήσεις μεταξύ της Yamaha και του οδηγού”, καταλήγει το επίσημο δελτίο τύπου της ομάδας.

 

Μια περίεργη κατάσταση λοιπόν, τη στιγμή που ο ίδιος ο Vinales την Δευτέρα είπε στον απεσταλμένο μας Δημήτρη Διατσίδη ότι δεν ξέρει τι έγινε στην εκκίνηση και ότι ο ίδιος έκανε ακριβώς και ότι νωρίτερα! Βέβαια εάν ο Ισπανός όντως έχει κάνει κάτι περίεργο στη λειτουργία της μοτοσυκλέτας, αυτό θα καταγραφεί στο βιογραφικό του, ως κάτι πολύ αρνητικό, τη στιγμή μάλιστα που όλοι περιμέναμε σήμερα να γίνει η ανακοίνωση της υπογραφής του συμβολαίου του με την Aprilia, μάλλον σήμερα!

 

Η κόντρα λοιπόν που ξεκίνησε στην Ολλανδία, μετά τις δηλώσεις του Vinales στην Γερμανία, συνεχίζεται σε άλλο επίπεδο από σήμερα, καθώς η Yamaha ουσιαστικά επικαλείται δόλο στις ενέργειες του οδηγού και περιμένουμε και δήλωση του Maverick Vinales σύντομα.

Επόμενο άρθρο »

Raul Fernandez: Θα είμαι εκεί που θέλω το 2022; Όχι!

« Προηγούμενο άρθρο

Τα νεότερα βάθρα στα MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα