• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Spielberg: Moto2 ΕΔ1
Πρώτος ο Ai Ogura
Νέα 13/08/2021 - 13:58

Οι ΕΔ1 έκλεισαν με τους αναβάτες της Moto2 να βγαίνουν στο Red Bull Ring. Για άλλη μια φορά παρακολουθήσαμε ένα session με όλους τους αναβάτες να βρίσκονται πολύ κοντά, καθώς οι 25 πρώτοι είχαν διαφορά μικρότερη του δευτερολέπτου!

Στα πρώτα λεπτά, οι Bo Bendsneyder, Thomas Luthi και Aron Canet ανέβηκαν στην πρώτη θέση. Μόλις οι αναβάτες ολοκλήρωσαν τους πρώτους γύρους τους, στην κορυφή ανέβηκε ο Γερμανός Marcel Schrotter, με χρόνο 1:29.336, τον οποίο αργότερα βελτίωσε σε 1:28.988, στο 7ο λεπτό του session.

O Schrotter κυριάρχησε σε σχεδόν ολόκληρες τις ΕΔ1, στις οποίες μάλιστα παραλίγο να σημειωθεί ατύχημα αντίστοιχο με του αγώνα των MotoGP της προηγούμενης Κυριακής. Στην έξοδο της πρώτης στροφής, ο Bo Bendsneyder έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του, με αποτέλεσμα να πέσει, ενώ η χαμηλή ταχύτητα της πτώσης άφησε αναβάτη και μοτοσυκλέτα μέσα στην πίστα. Ακριβώς από πίσω ερχόταν ο Aron Canet, ο οποίος με μια εκπληκτική μανούβρα της τελευταίας στιγμής κατάφερε να μην χτυπήσει την πεσμένη μοτοσυκλέτα του Bendsneyder, αποφεύγοντας για χιλιοστά το ατύχημα.

Λίγο πριν το τέλος του session, και ενώ φαινόταν ότι ο Schrotter θα παραμείνει πρώτος, ο rookie Ai Ogura, κατάφερε να κάνει χρόνο 1:28.887, να ανέβει στην πρώτη θέση και να παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος.

Στον προτελευταίο του γύρο, ο Augusto Fernandez κατάφερε επίσης να περάσει τον Schrotter και να πάρει την δεύτερη θέση, με χρόνο 1:28.894. O Schrotter έμεινε τελικά τρίτος (1:28.988).

Τέταρτος ήταν ο νικητής του προηγούμενου αγώνα, Marco Bezzechi, μπροστά από τον Lorenzo Dalla Porta. Στην έκτη θέση, ο Sam Lowes που ενώ ξεκίνησε καλά την προηγούμενη εβδομάδα κατέληξε στην 14η θέση, ενώ έβδομος ήταν ο Aron Canet.

Tον όγδοο καλύτερο χρόνο έκανε ο Raul Fernandez και την δεκάδα έκλεισαν οι Somkiat Chantra και Albert Arenas. O πρώτος στο πρωτάθλημα, Remy Gardner, έμεινε οριακά εκτός δεκάδας, στην 11η θέση.

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Spielberg: Moto3 ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Spielberg: MotoGP ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα