• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon: Moto3 ΕΔ2
Πρώτος ο Deniz Öncu
Νέα 10/09/2021 - 15:24

Με τους περισσότερους αναβάτες να βελτιώνουν τους χρόνους τους σε σχέση με το πρωί προχώρησαν οι ΕΔ2 της Moto3. Στα αρχικά στάδια ο Tatsuki Suzuki βρισκόταν στην πρώτη θέση, πριν ο Ιzan Guevara φτάσει να κυριαρχεί στην μέση του session με χρόνο 1:58.159, που κατέβασε σε 1:58.974, κατεβάζοντας τον Dennis Foggia από την κορυφή.

Στα τελευταία λεπτά οι αναβάτες ξεκίνησαν τις τελικές τους επιθέσεις, με τον Deniz Öncu να καταφέρνει με χρόνο 1:58.929 να πάρει την πρώτη θέση, μπροστά από τον Izan Guevara και τον Darryn Binder, που με χρόνο 1:59.005 βελιτώθηκε μισό δευτερόλεπτο σε σχέση με το πρωί. Eνώ πολλοί αναβάτες έκαναν επίθεση στον τελευταίο γύρο (μεταξύ αυτών οι Romano Fenati και Andrea Migno) δεν κατάφεραν να περάσουν τον Τούρκο αναβάτη.

Τον τέταρτο καλύτερο χρόνο έκανε ο Sergio Garcia ενώ πίσω του ήταν ο Jaume Masia. O Filip Salac έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Niccolo Antonelli και τον Romano Fenati. Ο Lorenzo Fellon ήταν ένατος, ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Adrian Fernandez, που βρίσκεται στην δεκάδα για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Ο Foggia, παρόλου που βρισκόταν στην κορυφή στην μέση του session κατρακύλισε στην 11η θέση, ενώ ο ταχύτερος το πρωί, Gabriel Rodrigo, ήταν 16ος, παρέμεινε όμως στην 6η θέση των συνδυασμένων. Τέλος, ο Pedro Acosta βρέθηκε στην 19η θέση.

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon: MotoGP ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon: Moto2 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα