• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon: MotoGP ΕΔ2
Ταχύτερος ο Miller, εκπληκτικός ο Crutchlow
Νέα 10/09/2021 - 16:38

Με όλους τους αναβάτες (εκτός από τον Marc Marquez) να βελτιώνουν τους χρόνους τους σε σχέση με το πρωί, προχώρησαν οι ΕΔ2 των MotoGP.

Μετά τις πρώτες επιθέσεις, ο Takaaki Nakagami βρέθηκε στην πρώτη θέση, εκτοπίζοντας τον Miguel Oliveira που εμφανίστηκε αρκετά δυνατός σε αυτό το session, χωρίς όμως κανείς από τους δύο να μπορέσει να ξεπεράσει τον πρωινό χρόνο του Marc Marquez, o οποίος είχε πτώση στην 16η στροφή στα αρχικά στάδια όταν, προσπαθώντας να αποφύγει τον αδερφό του, άνοιξε την γραμμή του και έχασε το μπροστινό. Πτώση είχε επίσης ο Francesco Bagnaia στην πέμπτη στροφή.

Τρία λεπτά πριν το τέλος και ενώ οι αναβάτες είχαν βγει για τις τελευταίες επιθέσεις τους, ο Jack Miller έκανε έναν εκπληκτικό γύρο, με χρόνο 1:47.613 και κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή, τόσο των ΕΔ2 όσο και των συνδυασμένων. Πίσω του ήταν ο Aleix Espargaro, που πλέον είναι μια σταθερή παρουσία στις πρώτες θέσεις των δοκιμών, ενώ την τριάδα έκλεισε ο Cal Crutchlow με έναν απίστευτο γύρο (1:47.897), ενώ είχε βρεθεί και για λίγο δεύτερος. 

O Johann Zarco, όπως μας συνηθίζει, βρήκε ρυθμό στο τέλος και ανέβηκε στον τελευταίο του γύρο από την 15η θέση στην τέταρτη, μπροστά από τον Jorge Martin. Ο Francesco Bagnaia παρά την πτώση του έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, ενώ πίσω του ήταν ο Fabio Quartararo, που αντιμετώπισε πρόβλημα προς το τέλος του session, όταν κάποιο έντομο τον τσίμπησε στο λαιμό, στα όρια του κράνους. Ο Marc Marquez επανήλθε μετά την πτώση του για να κάνει τον όγδοο καλύτερο χρόνο, ενώ την δεκάδα έκλεισαν οι Takaaki Nakagami και Enea Bastianini, ο οποίος συνεχίζει την ανοδική του πορεία. 

Ο Maverick Viñales ήταν στην 20η θέση, πίσω από τον Valentino Rossi.

Επόμενο άρθρο »

Aragon: Moto2 ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon: Moto3 ΕΔ2

Χορηγοί