• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon: Moto2 ΕΔ2
O Remy Gardner στην κορυφή
Νέα 10/09/2021 - 18:49

Με τις ΕΔ2 της Moto2 έκλεισε η αγωνιστική δράση της Παρασκευής στην Aragon. Σε αυτές, ο Remy Gardner επέστρεψε στην θέση που μας έχει συνηθίσει πολλές φορές φέτος, στην πρώτη. Ο Αυστραλός αναβάτης έκανε την επίθεσή του το τελευταίο δεκάλεπτο και με χρόνο 1¨52.743 ανέβηκε στην κορυφή.

Πίσω του βρέθηκε ο Augusto Fernandez (1¨52.750), ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο ομόσταυλός του Raul Fernandez (1¨52.845), o οποίος δεν συμμετείχε από την αρχή του session, πιθανόν για να μην καταπονήσει το τραυματισμένο του χέρι (ο τραυματισμός του προήλθε κατά την διάρκεια προπόνησης προ ημερών).

Ο Fabio Di Giannantonio συνέχισε την καλή πορεία του, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση, μπροστά από τον Sam Lowes. Ο Albert Arenas έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Marco Bezzechi. Tην δεκάδα έκλεισαν οι Niccolo Bulega, Fermin Aldeguer (που συνεχίζει την εξαιρετική πορεία του) και ο Marcos Ramirez.

O Jorge Navarro, που ήταν ταχύτερος το πρωί, είχε πτώση στην 14η στροφή και δεν κατάφερε να βελτιώσει τον χρόνο του, μένοντας στην 15η θέση των ΕΔ2 και στην ένατη θέση των συνδυασμένων. Πτώση είχε επίσης ο Celestino Vietti και ο John McPhee, ο οποίος σήμερα συμμετείχε για πρώη φορά σε session της Moto2.

 

Επόμενο άρθρο »

Απόδοση τιμών στον Hugo Millán

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon: MotoGP ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα