• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon: Moto3 ΕΔ3
Ταχύτερος ο Dennis Foggia
Νέα 11/09/2021 - 11:53

Με τις ΕΔ3 τελείωσαν οι ΕΔ της Moto3. Σε αυτές, ο Dennis Foggia πήρε την πρώτη θέση, με χρόνο 1:58.051, μόλις 0,025 δευτερόλεπτα ταχύτερος από τον δεύτερο, Izan Guevara, ενώ την τριάδα έκλεισε ο Darryn Binder. 

Tο πρώτο μισό των ΕΔ3 δεν είδε βελτιώσεις στους χθεσινούς χρόνους, με τον Foggia και τον Binder να είναι οι μόνοι που έκαναν καλύτερους χρόνους. Αλλά όλα άλλαξαν ένα τέταρτο πριν το τέλος. Ο Izan Guevara ανέβηκε στην κορυφή, με χρόνο 1:58.076, 0,2 δευτερόλεπτα μπροστά από τον ομόσταυλό του, Sergio Garcia, που βρέθηκε εκείνη την στιγμή δεύτερος και είχε πτώση στην ένατη στροφή. Λιγα λεπτά πριν το τέλος, ο Foggia πέρασε στην πρώτη θέση και έμεινε εκεί μέχρι το τέλος. 

Ο Gabriel Rodrigo  ήταν τέταρτος, ενώ ο Deniz Öncu συμπλήρωσε την πεντάδα. Ο Sergio Garcia έμεινε τελικά έκτος, μπροστά από τον Niccolo Antonelli και τον Lorenzo Fellon. 

O Pedro Acosta κατάφερε στο τέλος θα βρει ρυθμό και να πάρει την ένατη θέση, ενώ την δεκάδα συμπλήρωσε ο Andrea Migno. Οι υπόλοιπες θέσεις που οδηγούν απευθείας στις ΚΑΤ2 καταλήφθηκαν από τους Jaume Masia, Xavier Artigas, Romano Fenati και Jeremy Alcoba. 

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon: MotoGP ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Απόδοση τιμών στον Hugo Millán

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα