• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon: MotoGP ΕΔ3
O Fabio Quartararo στην πρώτη θέση
Νέα 11/09/2021 - 13:12

Με όλους τους αναβάτες (εκτός του Danilo Petrucci) να βελτιώνουν τους χρόνους τους σε σχέση με χθες προχώρησαν οι ΕΔ3 των MotoGP. Στα αρχικά στάδια, ο Takaaki Nakagami βρέθηκε στην πρώτη θέση και βελτίωσε τον χρόνο του μέχρι το 1:47.317. 

Στα τελευταία δέκα λεπτά, οι αναβάτες ξεκίνησαν τις τελευταίες τους επιθέσεις, ψάχνοντας έναν χρόνο που θα τους επέτρεπε την απευθείας είσοδο στις ΚΑΤ2. Τον Nakagami έριξε αρχικά από την θέση του ο Fabio Quartararo για να προσπεραστεί με την σειρά του αρχικά από τον Francesco Bagnaia και έπειτα από τον Joan Mir. Όμως ο Γάλλος αναβάτης δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη. Σε μια πίστα όπου, όπως ο ίδιος ανέφερε, είναι η χειρότερή του στο ημερολόγιο, ο Fabio Quartararo έκανε λίγα λεπτά πριν το τέλος τον χρόνο των 1:46.926 κατέκτησε την πρώτη θέση των ΕΔ3 και των συνδυασμένων, βάζοντας τον εαυτό του άνετα στις ΚΑΤ2.

Πίσω του ήταν ο Aleix Espargaro, που στα τελευταία λεπτά έκανε πολύ καλούς γύρους, με χρόνο 1:46.949, ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο Joan Mir (1¨46.982). 

Ο Francesco Bagnaia έμεινε τελικά τέταρτος, μπροστά από τον Jack Miller, ενώ ο Jorge Martin έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο. Ο Pol Espargaro ήταν η κορυφαία Honda στην έβδομη θέση, μπροστά από τον ομόσταυλό του, Marc Marquez, ο οποίος, παρά την πτώση του στον τελευταίο του γύρο, κατάφερε με την όγδοη θέση να περάσει απευθείας στις ΚΑΤ2.

O Takaaki Nakagami περιορίστηκε τελικά στην ένατη θέση, ενώ την τελευταία θέση που οδηγεί απευθείας στις ΚΑΤ2 πήρε ο Enea Bastianini, ο οποίος παρουσιάζει συνεχώς σημάδια βελτίωσης.

Εκτός ΚΑΤ2 έμεινε ο Johann Zarco στην 11η θέση, ενώ ο Cal Crutchlow (που για λίγο ήταν τρίτος) πήρε τελικά την 12η θέση. Ο Valentino Rossi ήταν 15ος, μπροστά από τον Alex Marquez, ο οποίος είχε πτώση στην 12η στροφή 1 λεπτό πριν το τέλος. Ο Viñales βρέθηκε στην 17η θέση.

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon: Moto2 ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon: Moto3 ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα