• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon: Moto2 ΕΔ3
Ο τραυματίας Raul Fernandez στην κορυφή
Νέα 11/09/2021 - 13:30

Στις ΕΔ3 της Moto2, ο Sam Lowes ξεκίνησε δυναμικά και στον τρίτο του γύρο βρέθηκε 0,7 δευτερόλεπτα μπροστά από τους υπόλοιπους, με τον Marco Bezzechi να ρίχνει την διαφορά στα 0,4 δευτερόλεπτα λίγο αργότερα, Σημαντική βελτίωση στα πρώτα στάδια είχαν επίσης οι Augusto Fernandez και Xavi Vierge.

Στα μετέπειτα στάδια των ΕΔ3, οι Raul Fernandez και Remy Gardner ανέβασαν ρυθμό και βρέθηκαν στις δύο πρώτες θέσεις, με χρόνους 1:51.859 και 1:51.974 αντίστοιχα, ρίχνοντας τον Lowes στην τρίτη θέση (1:52.043).

Ο ταχύτερος κατά τις ΕΔ1 χθες, Jorge Navarro βρέθηκε στην τέταρτη θέση, μπροστά από τον Fabio Di Giannantonio, ο οποίος είχε πτώση στα πρώτα στάδια των ΕΔ3. Ο Marco Bezzechi, παρά την πολύ καλή του αρχή έμεινε τελικά στην έκτη θέση, ενώ πίσω του ήταν ο Albert Arenas και ο Aron Canet. O Marcos Ramirez συνεχίζει την καλή του εμφάνιση στην ένατη θέση, ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Niccolo Bulega. 

Απευθείας στις ΚΑΤ2 πέρασε ο Fermin Aldeguer, με τον 16χρονο Γάλλο να είναι εκπληκτικός όλο το Σαββατοκύριακο μέχρι τώρα. O Augusto Fernandez ήταν δωδέκατος, ενώ οι δύο τελευταίες θέσεις που οδηγούν απευθειάς στις ΚΑΤ2, καταλήφθηκαν από τους Xavi Vierge και Ai Ogura.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon: Moto3 KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon: MotoGP ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα