• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon: Moto3 KAT
O Darryn Binder στην pole position
Νέα 11/09/2021 - 14:36

Από τις ΚΑΤ1 πέρασαν οι Tatsuki Suzuki, Filip Salac, Ayumu Sasaki και Kaito Toba. Μάλιστα ο Toba είχε πτώση στην έβδομη στροφή στον τελευταίο του γύρο, αλλά οι μηχανικοί του κατάφεραν να επιδιορθώσουν γρήγορα την μοτοσυκλέτα του, ώστε να πάρει μέρος στο δεύτερο μισό των ΚΑΤ2.

Στις ΚΑΤ2 δεν είδαμε τις συνηθισμένες επιθέσεις των αναβατών κατά τα τελευταία λεπτά και έτσι ο Darryn Binder πήρε την pole position με χρόνο 1:57.724, έναν χρόνο που πέτυχε στο πέμπτο λεπτό των ΚΑΤ2, μόλις στον 2ο γύρο από τους  5 που πραγματοποίησε.

Ο Gabriel Rodrigo θα ξεκινήσει αύριο από την δεύτερη θέση του grid, με τον καλύτερό του γύρο να ολοκληρώνεται σε 1:57.905, ενώ την πρώτη σειρά της εκκίνησης θα συμπληρώσει ο Tatsuki Suzuki (1:57.976), ο οποίος είχε πτώση στην έβδομη στροφή στον τελευταίο του γύρο. Η πτώση αυτή, και οι κίτρινες σημαίες που ακολούθησαν, δεν επέτρεψαν στους Jeremy Alcoba, Ayumu Sasaki και Jaume Masia να βελτιώσουν τους χρόνους τους.

Στην δεύτερη σειρά θα ξεκινήσουν αύριο οι Sergio Garcia, Andrea Migno και Deniz Öncu, ενώ ο Jeremy Alcoba έκανε τελικά τον έβδομο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Niccolo Antonelli και τον πρώτο στο πρωτάθλημα, Pedro Acosta. 

Την τέταρτη σειρά της εκκίνησης θα επανδρώσουν οι Lorenzo Fellon, Filip Salac και Xavier Artigas. O ταχύτερος το πρωί, Dennis Foggia δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 14η θέση. Ο Romano Fenati, που κυριάρχησε σε όλα τα session στο προηγούμενο Grand Prix θα ξεκινήσει αύριο από την 17η θέση, μπροστά από τον Kaito Toba, ο οποίος είχε πάλι πτώση στην έβδομη στροφή στις ΚΑΤ2.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon: MotoGP ΕΔ4

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon: Moto2 ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα