• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ακυρώνεται το Grand Prix της Αργεντινής
Το τελικό ημερολόγιο του 2021
Νέα 11/09/2021 - 19:27

Το τελικό ημερολόγιο για το πρωτάθλημα του 2021 είναι πλέον επίσημο. Το πρωτάθλημα θα αποτελείται από 18 αγώνες και δεν θα προστεθούν άλλοι.

Η FIM, η IRTA και η Dorna Sports είναι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώνουν την ακύρωση του Gran Premio de la Republica Argentina. Το συγκεκριμένο Grand Prix είχε προηγουμένως αναβληθεί, αλλά η συνεχιζόμενη πανδημία Covid-19 και οι περιορισμοί που αυτή επιφέρει οδήγησαν στην ακύρωσή του.

Τα MotoGP ανυπομονούν να επιστρέψουν στο Termas de Rio Hondo τον Απρίλιο του 2022 για να χαιρετίσουν τους εκπληκτικούς οπαδούς που συρρέουν από όλη την Λατινική Αμερική, με όλα τα μέρη να δουλεύουν για την συνέχιση της συνεργασίας τα επόμενα χρόνια.

Το όνομα του δεύτερου Grand Prix του Misano, που έχει προγραμματιστεί για τις 22-24 Οκτώβρη θα ονομαστεί Gran Premio Nolan del Made in Italy e dell' Emilia Romagna, καθώς ο κύριος χορηγός του θα είναι η εταιρία κατασκευής κράνων, Nolan.

Τέλος, ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για τα τεστ που θα πραγματοποιηθούν πριν την έναρξη της σεζόν του 2022. Η Jerez θα φιλοξενήσει ένα διήμερο επίσημο τεστ MotoGP, το διήμερο 18-19 Νοεμβρίου, ενώ η δράση θα συνεχίσει με το Sepang Shakedown Test από τις 31 Ιανουαρ'ιου του 2022.

 

Επόμενο άρθρο »

10 σημειώσεις πριν τον αγώνα της Aragon

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon: Moto2 KAT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα