• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
10 σημειώσεις πριν τον αγώνα της Aragon
Νέα 11/09/2021 - 19:47

Με νέο ρεκόρ γύρου, ο Francesco Bagnaia πήρε την pole position στις ΚΑΤ2 σήμερα το μεσημέρι. Η δράση τώρα μεταφέρεται αύριο στις 14.30 με τον αγώνα των MotoGP. Mέχρι τότε, μπορείτε να δείτε δέκα στατιστικά που γεννήθηκαν από τα σημερινά δοκιμαστικά.

1. Αυτή ήταν η δεύτερη pole position που πετυχαίνει ο Francesco Bagnaia στα MotoGP, μετά με το Qatar φέτος. Σίγουρα θα θέλει να μετατρέψει αυτή την pole position στην παρθενική του νίκη.

2. Αυτή η pole position ήταν η 50η για την Ducati στην μεγάλη κατηγορία.

3. Επίσης, αυτή ήταν η τρίτη pole position της Ducati στην Aragon. Eίχαν προηγηθεί οι pole position του Casey Stoner το 2010 (όπου και η Ducati πήρε την μοναδική της νίκη στην Aragon) και του Jorge Lorenzo το 2018.

4. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Ducati κάνει το 1-2 στις κατατακτήριες, από το Grand Prix της Aragon το 2018, όπου ο Jorge Lorenzo είχε πάρει την pole position και δεύτερος ήταν ο Andrea Dovizioso.

5. O Jack Miller ισοφάρισε την καλύτερή του απόδοση φέτος στα δοκιμαστικά (2η θέση), κάτι που είχε πετύχει στο Grand Prix της Καταλονίας, όπου τελικά τερμάτισε τρίτος.

6. Ο Marc Marquez έχει κερδίσει 5 αγώνες στην μεγάλη κατηγορία στην MotorLand και στις κατατακτήριες ήρθε τέταρτος, το δεύτερο καλύτερό του αποτέλεσμα για φέτος.

7. Ο Aleix Espargaro ήταν έκτος, πετυχαίνοντας το δεύτερο καλύτερο αποτέλεσμα για αναβάτη της Aprilia στην MotorLand, μετά την δική του πέμπτη θέση στις κατατακτήριες του 2019. Θα θελήσει σίγουρα να δώσει στην Aprilia τα πρώτα συνεχόμενα βάθρα τους στην μεγάλη κατηγορία.

8. Ο Pol Espargaro ισοφάρισε το δεύτερο καλύτερό του αποτέλεσμα (μετά την pole position) στις κατατακτήριες φέτος με την 8η θέση.

9. Mπαίνοντας για πρώτη φορά στις ΚΑΤ2 των MotoGP, o rookie Enea Bastianini, πέτυχε το καλύτερό του αποτέλεσμα στις κατατακτήριες με την 9η θέση. Μέχρι τώρα το καλύτερο αποτέλεσμά του σε αγώνα MotoGP είναι η 9η θέση στην Πορτογαλία.

10. Ο περσινός νικητής, Alex Rins, τερμάτισε 20ος στις κατατακτήριες, το οποίο ισοφάρισε το χειρότερό του αποτέλεσμα στις ΚΑΤ, μαζί με αυτό της Ανδαλουσίας πέρυσι, όταν ανάρρωνε από τραυματισμό στον ώμο.

Επόμενο άρθρο »

Aragon: Ο Bagnaia αισθάνεται τέλεια επάνω στη Ducati του

« Προηγούμενο άρθρο

Ακυρώνεται το Grand Prix της Αργεντινής

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα