• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι Gardner και Fernandez είναι ενθουσιασμένοι
Μετά την πρώτη δοκιμή της KTM των MotoGP
Νέα 23/09/2021 - 15:03

Φέτος, παλεύουν ως ομόσταυλοι για τον τίτλο της Moto2. Του χρόνου θα βρίσκονται πάλι μαζί στα  MotoGP με την Tech3 KTM και χθες δοκίμασαν για πρώτη φορά την RC16 στο Misano. Oι καριέρες του Raul Fernandez και του Remy Gardner κινούνται παράλληλα και κανείς τους δεν θα ξεχάσει την πρώτη φορά πάνω στην μοτοσυκλέτα της KTM στα MotoGP. 

"Απίστευτο, ειλικρινά", ανέφερε ο Gardner. "Εννοώ, το περίμενα ότι θα είχε δύναμη και δυνατά φρένα, αλλά μέχρι να το δοκιμάσεις πραγματικά δεν ξέρεις. Άλλαζα ταχύτητες σαν να μην υπήρχε αύριο. Ακόμα και στους τελευταίους γύρους ήταν απίστευτο το πόσο γρήγορη ήταν. Ήταν μια τέλεια μέρα και το διασκέδασα πολύ. Ήταν καλό που είδα την μοτοσυκλέτα και προσπάθησα να την καταλάβω. Ήταν μια ωραία, μικρή χάρη για εμάς από την KTM. Ανυπομονώ να αρχίσουμε κανονικά και ανυπομονώ να πιέσω την μοτοσυκλέτα για να βρω τα όριά της".

Ο Raul Fernandez επίσης ήταν ικανοποιημένος με την  εμπειρία. 

"Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να ευχαριστήσω την KTM για την ευκαιρία που μας έδωσε. Ήταν μια απίστευτη μέρα και τρομερό να οδηγώ αυτήν την μοτοσυκλέτα. Στην αρχή υπήρχαν πολλά νέα πράγματα που έπρεπε να σκεφτώ όπως τα κάρμπον φρένα, αλλά μετά από λίγο ήταν αρκετά εύκολο και το διασκέδαζα σαν παιδί. Η δύναμη ήταν απλά...ουάου. Θέλω να αρχίσω να δουλεύω για την επόμενη σεζόν όσο πιο σύντομα γίνεται, αν και τώρα όλη μου η προσήλωση είναι στην Moto2. Στην Valencia θα ξεκινήσουμε ξανά ".

 

Επόμενο άρθρο »

Οι ομάδες της Moto3 και της Moto2

« Προηγούμενο άρθρο

Τεστ Misano: 2η μέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα