• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valentino Rossi: Νιώθω θετικά
Για τον αγώνα του Austin
Νέα 28/09/2021 - 16:37

Μετά από 1 εβδομάδα αποχής από την δράση, τα MotoGP επιστρέφουν στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Τέξας, όπου θα διεξαχθεί ο 15ος αγώνας της χρονιάς. Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που θα πραγματοποιηθεί εκεί αγώνας από την αρχή της πανδημίας, καθώς το Grand Prix του 2020 στο Austin είχε ακυρωθεί.

Ο Valentino Rossi, που δεν κατάφερε να τερματίσει στις βαθμολογούμενες θέσεις στους τελευταίους τρεις αγώνες, ελπίζει να βελτιώσει την τύχη του με την επιστροφή στην Αμερική. Είναι άλλωστε η πίστα που ο Valentino Rossi πέτυχε το προτελευταίο του βάθρο, στον αγώνα του 2019. O 9 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ηττήθηκε τελικά από τον Alex Rins εκείνη την μέρα, μια μέρα που επίσης είδε το σερί νικών του Marc Marquez στο Austin να λήγει, μετά την πτώση του τελευταίου από την πρώτη θέση. 

"Μου αρέσει πολύ το Austin και την τελευταία φορά που ήμασταν εδώ ήταν ένα πολύ ωραίο Σαββατοκύριακο για εμένα", δήλωσε ο Valentino. " Ήμουν γρήγορος, τόσο στα δοκιμαστικά όσο και στον αγώνα και τερμάτισα στο βάθρο. Θα δούμε τι συμβαίνει όταν φτάσουμε εκεί, αλλά είναι τέλειο που θα καταφέρουμε να γίνει αυτό το Grand Prix στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού φέτος και ανυπομονώ να γυρίσουμε εκεί μιας και δεν τα καταφέραμε πέρυσι".

"Θα πρέπει να φτάσουμε εκεί για να καταλάβουμε ποιές είναι οι δυνατότητές μας, αλλά νιώθω θετικά και ελπίζουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα που πρέπει ώστε να έχουμε έναν καλό αγώνα εκεί".

 

 

Επόμενο άρθρο »

Bagnaia, Quartararo ή Marquez;

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Esteban Garcia, πρώην αρχιμηχανικός του Viñales, πηγαίνει στην Tech3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα