• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Energica Motor Company δεν θα είναι πλέον ο μόνος κατασκευαστής στην MotoE
Νέα 20/10/2021 - 21:12

Η Dorna ανακοίνωσε την λήξη της συνεργασίας της με την Energica Motor Company, ως τον μόνο κατασκευαστή για τo FIM Enel MotoE World Cup. H Energica Motor Company ήταν ο μόνος κατασκευαστής στην κατηγορία από το 2019, όπου εισήχθη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα η κατηγορία ενώ το 2022 θα είναι η τελευταία χρονιά. 

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι στην Energica που συμβάλαμε στο να γίνει η MotoE η επιτυχία που είναι σήμερα", δήλωσε η Livia Cevolini, CEO της Energica Motor Company. "Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι πρωτοβουλίες μας και οι προσπάθειές μας έχουν προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον στους OEM (Original Equipment Manufacturer), ώστε να ακολουθήσουν το μονοπάτι που ανοίξαμε μια δεκαετία πριν. Όντας οι πρωτοπόροι στην ηλεκτροκίνηση στους δύο τροχούς, ανοίξαμε έναν νέο δρόμο στους αγώνες μοτοσυκλέτας και -όπως πάντα κάναμε- τώρα θέλουμε να δοκιμάσουμε τους εαυτούς μας σε νέες προκλήσεις. Για αυτό ανυπομονούμε για τα επόμενα μεγάλα πράγματα που θα έρθουν. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Dorna για την ευκαιρία που μας δόθηκε να αναδείξουμε την τεχνολογία μας και ανυπομονούμε να τελειώσουμε το κοινό μας ταξίδι με τα καλύτερα αποτελέσματα ".

"Οι τρεις πρώτες σεζόν του FIM Enel MotoE World Cup μας έχουν προσφέρει ένα απίστευτο θέαμα παρά τις διαφορές κακουχίες που βρέθηκαν μπροστά μας", ανέφερε ο Nicolas Gubert, διευθυντικό στέλεχος του FIM Enel MotoE World Cup. "Δεν ήταν ένας εύκολος στόχος και υπήρχαν πολλά καινούρια πράγματα σε πολλούς τομείς, αλλά τα καταφέραμε χάρη στις κοινές προσπάθειες όλων των μερών που συμμετείχαν. Από την αρχή, η Energica Motor Company έφερε ένα εντυπωσιακό πακέτο που αποδείχθηκε πολύ ανταγωνιστικό. Το πιο εντυπωσιακό ήταν η αξιοπιστία, καθώς κανένας από τους 18 αναβάτες δεν αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα σε κανέναν αγώνα κατά τις τρεις σεζόν. Η ικανότητά τους να ανταποκρίνονται γρήγορα στα αιτήματα τα δικά μας, των αναβατών και των ομάδων είναι απόδειξη του επαγγελματισμού τους και του πάθους τους. Θέλω να ευχαριστήσω την Energica για την ποιότητα των προϊόντων τους και την εμπλοκή τους στην MotoE".

 

 

Επόμενο άρθρο »

Bagnaia: Στόχος μου η νίκη

« Προηγούμενο άρθρο

H Avintia απέλυσε τον μηχανικό που δήλωσε πλαστό τεστ PCR

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα