• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Avintia απέλυσε τον μηχανικό που δήλωσε πλαστό τεστ PCR
Νέα 20/10/2021 - 18:45

Η Avintia εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση με την οποία δηλώνει ότι η επαγγελματική της σχέση με τον μηχανικό που παρέδωσε πλαστό τεστ PCR ώστε να εισέλθει στο Misano έληξε. 

"Από την πλευρά της Avintia Esponsorama Racing δείχνουμε πλήρη συμμόρφωση με τους κανονισμούς της Dorna και της IRTA, όπως και στην πολιτική της ομάδας και στον κώδικα συμπεριφοράς που ακολουθούν όλα τα μέλη, συμπεριλαμβανομένων των μηχανικών, των τεχνικών, των μελών των οικογενειών, των χορηγών και οποιουδήποτε άλλου ατόμου που βρίσκεται κοντά στην ομάδα. Είμαστε αναγκασμένοι να λάβουμε πειθαρχικά μέτρα και να τερματίσουμε κάθε σχέση μας με το μέλος της ομάδας που χθες -χάρη στην εξαιρετική δουλειά της Dorna και της IRTA- ανεπιτυχώς κατέθεσε πλαστό τεστ PCR για να αποκτήσει πρόσβαση στο Grand Prix του Misano".

"Με την ομάδα να παρέχει το κόστος των τεστ για όλους της τους εργαζομένους, θεωρούμε ότι αυτή η πράξη αποσκοπούσε σε ιδίο όφελος, βάζοντας σε κίνδυνο τους υπόλοιπους ανθρώπους που αποτελούν μέλη της ομάδας και του πρωταθλήματος. Αυτές οι συμπεριφορές όχι μόνο βλάπτουν την εικόνα της ομάδας, αλλά επίσης και το υπόλοιπο paddock και το πρωτάθλημα στην ολότητά του".

"Θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι είναι ευθύνη κάθε μέλους της ομάδας να εισάγουν τα αποτελέσματα των τεστ σε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα για κάθε πίστα, σύμφωνα με τους κανονισμούς που ισχύουν για όλο το paddock".

"Η Avintia Esponsorama Racing θα ήθελε να απολογηθεί και να ευχαριστήσει την Dorna και την IRTA για τις προσπάθειές τους ώστε να κρατήσουν το paddock των MotoGP ασφαλές".

 

Επόμενο άρθρο »

Η Energica Motor Company δεν θα είναι πλέον ο μόνος κατασκευαστής στην MotoE

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ο αγώνας του Misano θα είναι ιδιαίτερος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα