• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ο αγώνας του Misano θα είναι ιδιαίτερος
Ελπίζω οι Ιταλοί οπαδοί να τον απολαύσουν
Νέα 20/10/2021 - 11:09

Ο αγώνας εντός έδρας είναι πάντα ιδιαίτερος για έναν αναβάτη, αλλά ο αγώνας του Misano θα είναι ακόμα περισσότερο για τον Valentino Rossi. Θα είναι ο τελευταίος του αγώνας στην "πίστα του". Θα είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για τον Valentino Rossi όπου θα αποχαιρετήσει τους Ιταλούς οπαδούς του. 

" Ο προηγούμενος αγώνας του Misano ήταν ήδη πολύ συγκινητικός για εμένα και, προφανώς, αυτός θα είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας εντός έδρας και ελπίζω οι Ιταλοί οπαδοί να τον απολαύσουν ", δήλωσε ο γιατρός. 

Προφανώς ο Valentino θα θέλει να αποχαιρετήσει τους Ιταλούς οπαδούς με μια καλή νότα και αυτό σημαίνει ένα καλό αποτέλεσμα στον αγώνα. Αυτός είναι και ο λόγος που προπονείται σκληρά μετά το Austin. 

"Είναι καλό που είχαμε αυτές τις δύο εβδομάδες χωρίς αγώνα, καθώς το πρόγραμμα ήταν γεμάτο - συμπεριλαμβανομένου του ταξιδιού στις Η.Π.Α. που ήταν ένας πολύ απαιτητικός αγώνας", εξήγησε ο Rossi. "Αυτήν την περίοδο προπονούμαι σκληρά για να είμαι σίγουρος ότι θα αντιμετωπίσω τους τρεις τελευταίους αγώνες στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση. Ο δεύτερος αγώνας του Misano θα είναι πιο σκληρός από τον πρώτο γιατί μάλλον θα κάνει περισσότερο κρύο από ότι έναν μήνα πριν. Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά ώστε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να προσπαθήσουμε να είμαστε λίγο πιο γρήγοροι από ότι στους τελευταίους αγώνες και να κάνουμε καλές ρυθμίσεις ώστε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί ".

Με έναν τρόπο ο αγώνας του Misano είναι αγώνας εντός έδρας και για την Petronas καθώς έχει δύο Ιταλούς αναβάτες. Μάλιστα ήταν στον πρώτο αγώνα του Misano που ο Andrea Dovizioso έκανε το ντεμπούτο του με την Petronas και ο δεύτερος αγώνας θα είναι ένα τέλειο τεστ για τον βαθμό που έχει προσαρμοστεί στην M1. 

"Νομίζω ότι θα είναι αρκετά δύσκολο να είμαστε ανταγωνιστικοί στον βαθμό που θα μπορέσουμε να μπούμε β στην πρώτη δεκάδα, αλλά η βελτίωση που έχουμε από τον πρώτο αγώνα του Misano είναι τεράστια και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό", ανέφερε ο Dovi. "Μετά από μια καλή εμπειρία σε εκείνον τον αγώνα, όπως και στην Αμερική, ανυπομονώ να επιστρέψουμε στο Misano. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι μια καλή ευκαιρία να συγκρίνουμε την μοτοσυκλέτα και το που βρισκόμαστε τώρα σε σχέση με έναν μήνα πριν στην ίδια πίστα, ακόμα και αν οι συνθήκες θα είναι μάλλον διαφορετικές. Νομίζω ότι θα με βοηθήσει να είμαι ταχύτερος και σκοπεύω να βρίσκομαι μέσα στο γκρουπ. Ανυπομονώ να είμαι πιο ανταγωνιστικός και να παλέψω με τους άλλους αναβάτες ".

Επόμενο άρθρο »

H Avintia απέλυσε τον μηχανικό που δήλωσε πλαστό τεστ PCR

« Προηγούμενο άρθρο

Μηχανικός μεγάλης ομάδας των MotoGP αποκλείεται από τα Grand Prix

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα