• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: MotoGP ΕΔ1
Άνετα ο Johann Zarco με 1,4 δευτερόλεπτα διαφορά!
Νέα 22/10/2021 - 12:13

Με την βροχή να συνεχίζει και μάλιστα να δυναμώνει, οι αναβάτες των MotoGP βγήκαν στην πίστα του Misano για τις ΕΔ1. Η βροχή δυσκόλεψε αρκετά την δουλειά των αναβατών, με δύο από αυτούς να βρίσκονται νωρίς στις αμμοπαγίδες της ιταλικής πίστας. Συγκεκριμένα, ο Αlex Marquez είχε πτώση σττην 2η στροφή μόλις πέντε λεπτά μετά την έναρξη, ενώ ένα λεπτό αργότερα τον ακολούθησε ο Brad Binder στην 8η στροφή.

Οι Ducati έδειξαν από την αρχή ότι είναι πολύ δυνατές με τους Jack Miller και Francesco Bagnaia να βρίσκονται στην κορυφή για το μεγαλύτερο μέρος του session. O Johann Zarco κατάφερε να βρεθεί ανάμεσά τους 8 λεπτά πριν το τέλος, ενώ στον επόμενο γύρο του πέρασε μπροστά με χρόνο 1:43.836 και δεν σταμάτησε να βελτιώνεται μέχρι το τέλος, κατακτώντας την πρώτη θέση με χρόνο 1:42.374, 1,4 δευτερόλεπτα ταχύτερος από όλους τους υπόλοιπους!

Δεύτερος ήταν ο Marc Marquez, ο οποίος κινούταν μέσα στην δεκάδα για το μεγαλύτερο μέρτος του session και κατάφερε στον τελευταίο του γύρο να σκαρφαλώσει στην δεύτερη θέση, με χρόνο 1:43.791. O Jack Miller πήρε τελικά την τρίτη θέση, με χρόνο 1:43.999, έναν χρόνο που πέτυχε στα πρώρα στάδια των ΕΔ1.

Ο Jorge Martin με μια τελική επίθεση, πήρε την τέταρτη θέση, βάζοντας  3 Ducati στην πρώτη τετράδα. Ο Franco Morbidelli ήταν η κορυφαία Yamaha στην πέμπτη θέση, την οποία κατέλαβε στον τελευταίο του γύρο, μπροστά από τον Francesco Bagnaia, που είχε πτώση 3 λεπτά πριν το τέλος στην 8η στροφή και περιορίστηκε στην 8η θέση. Πτώση είχε επίσης ένα λεπτό μετά ο Lorenzo Savadori, που είναι συμμετοχή wild card της Aprilia, στην 10η στροφή. 

Ο Miguel Oliveira έκανε τον έβδομο καλύτερο χρόνο, ενώ πίσω του ήταν το δίδυμο της Tech3, Danilo Petrucci και Iker Lecuona, που είναι πάντα δυνατοί στο βρεγμένο. Την δεκάδα έκλεισε ο Joan Mir.

O Valentino Rossi βρέθηκε για λίγο στην δεκάδα και τελικά πήρε την δωδέκατη θέση, πίσω από τον αδερφό του, Luca Marini, ενώ ήταν ένα πολύ κακό session για τον πρώτο στο πρωτάθλημα, Fabio Quartararo, ο οποίος πήρε την 18η θέση, 3 δευτερόλεπτα πίσω από τον Zarco.

Επόμενο άρθρο »

Misano: Moto2 ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: Moto3 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα