• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Puig: Ο Marquez στην Valencia;
Τσεκ απ την Δευτέρα για να δούμε
Νέα 05/11/2021 - 19:43

Άλλος ένας τραυματισμός περιέπλεξε την χρονιά του Μarc Marquez. O Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής δεν συμμετέχει στο τριήμερο του Portimao μετά το ατύχημα που είχε σε προπόνηση και του προκάλεσε διάσειση. Αυτή την στιγμή, δεν είναι ακόμα γνωστό αν ο Marquez θα είναι σε κατάσταση να συμμετάσχει στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, που είναι προγραμματισμένος για την επόμενη εβδομάδα στην Valencia. 

Σε συνέντευξή του στο Sky, o Puig ανέφερε: "O Marc χτύπησε το κεφάλι του ενώ έκανε enduro στα βουνά κοντά στην Cervera. Ήταν ένα μικρό χτύπημα, αλλά όταν επιστρέψαμε σπίτι το κεφάλι του ακόμα πονούσε και ζαλιζόταν".

 Οι γιατροί αργότερα βρήκαν ότι είχε πάθει διάσειση, αλλά ο Puig αρνείται ότι ο, ήδη τραυματισμένος, αριστερός ώμος του ενεπλάκη στο ατύχημα. "Δεν είχε πρόβλημα με το χέρι του ή με κάποιο άλλο μέρος του σώματός του", ανέφερε. 

Τώρα το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε λίγες μέρες για να δούμε αν ο 8 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα μπορέσει να συμμετάσχει στον αγώνα της Valencia.

"O Marquez θα περάσει πάλι από τσεκ απ την Δευτέρα για να δούμε αν θα μπορέσει να συμμετάσχει στην Valencia", δήλωσε ο Puig.

 

Επόμενο άρθρο »

Portimao: Moto3 ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Petrucci: Θέλω να κάνω το Dakar

Χορηγοί