• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao: Moto3 ΕΔ3
Ο John McPhee στην πρώτη θέση
Νέα 06/11/2021 - 12:21

Μια επίθεση στους τελευταίους γύρους είδε τον John McPhee να κατακτά την κορυφή στις ΕΔ3 της Moto3 (1:47.775), καθώς ο Σκωτσέζος αναβάτης κατευθύνεται στις κατατακτήριες 0,055 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Dennis Foggia (1:47.830) . Την τριάδα συμπλήρωσε ο Tatsuki Suzuki (1:47.953).

Η απευθείας πρόκριση στις ΚΑΤ2 ήταν ο πρωταρχικός στόχος και για τους δύο διεκδικητές του τίτλου μέχρι στιγμής αυτό το Σαββατοκύριακο, και η δουλειά έγινε και από τους δύο. Ο  Romano Fenati ήταν από τους ελάχιστους αναβάτες που δεν κατάφερε να βελτιώσει τον χθεσινό του χρόνο και ήταν 20ος στις ΕΔ3, αλλά κατάφερε να παραμείνει στην τέταρτη θέση των συνδυασμένων και να περάσει με ασφάλεια στις ΚΑΤ2. Πίσω του στους συνδυασμένους βρίσκεται ο Izan Guevara, με τον νεαρό Ισπανό να ελπίζει ότι αύριο θα ξεκινήσει από όσο πιο μπροστά γίνεται στην σειρά εκκίνησης, καθώς αντιμετωπίζει ποινή long lap.


O Filip Salac έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον πρώτο στο πρωτάθλημα, Pedro Acosta. O Ισπανός rookie, που βρισκόταν στις πρώτες θέσεις χθες, βρέθηκε πιο χαμηλά σήμερα καθώς οι αναβάτες της Moto3 (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού του) βελτίωσαν τους χρόνους τους. Παρόλα αυτά εξασφάλισε την θέση του στις ΚΑΤ2, οπότε ο Αcosta έμεινε ευχαριστημένος.


Στην όγδοη θέση ήταν ο Ayumu Sasaki, με τους Andrea Migno και Darryn Binder να κλείνουν την δεκάδα. Οι υπόλοιπες θέσεις που οδηγούν απευθείας στις ΚΑΤ2 συμπληρώθηκαν από τους Sergio Garcia, Jaume Masia, Adrian Fernandez και Xavier Artigas. 

Επόμενο άρθρο »

Portimao: MotoGP ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Puig: Ο Marquez στην Valencia;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα