• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao: MotoGP ΕΔ3
Διαφορά 0,001 δευτερόλεπτα μεταξύ Βagnaia και Quartararo!
Νέα 06/11/2021 - 13:34

Η διαφορά των δύο πρώτων στο πρωτάθλημα δεν θα μπορούσε να είναι μικρότερη από αυτήν που έφτασε να είναι στις ΕΔ3 των MotoGP. Όπως έχουμε συνηθίσεις, τα πρώτα τρία τέταρτα των ΕΔ3 συνέχιζαν να αφορούν το πως οι αναβάτες θα βρουν καλύτερες ρυθμίσεις και στήσιμο για τον αγώνα και για τις κατακτακτήριες αργότερα. Ο ήλιος έλαμπε, αλλά επικρατούσαν χαμηλές θερμοκρασίες και ριπές αέρα έκαναν την εμφάνισή τους. Με 20 λεπτά να απομένουν μόνο οι Iker Lecuona, Valentino Rossi και Andrea Dovizioso είχαν βελτιώσει τους χθεσινούς τους χρόνους, 

Ο Joan Mir ήταν ο πρώτος από τους ταχύτερους αναβάτες που έκανε την επίθεσή του και μπήκε στην πρώτη τριάδα μετά το πρώτο 20λεπτο, με τους Takaaki Nakagami, Alex Marquez και Alex Rins να ακολουθούν. Φτάνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο, όλοι οι αναβάτες ξεκίνησαν τις επιθέσεις τους ψάχνοντας μια πολυπόθητη θέση απευθείας στις ΚΑΤ2.

Με 7 λεπτά να απομένουν, ο Fabio Quartararo έκανε τον καλύτερο χρόνο 0,3 δευτερόλεπτα μακριά από τους υπόλοιπους. Ο Francesco Bagnaia πέρασε μπροστά με διαφορά 0,004 λίγα λεπτά αργότερα, ενώ ο Luca Marini ανέβηκε στην τέταρτη θέση. Τότε ο Joan Mir έκανε τον καλύτερό του γύρο αυτό το Σαββατοκύριακο, φτάνοντας στην τρίτη θέση και οιτρεις πρώτοι χωρίζονταν πλέον από 0,025, με τον Jack Miller να ανεβαίνει στην τέταρτη θέση.

Στον τελευταίο του γύρο, ο Fabio Quartararo έφτασε την διαφορά με τον Bagnaia μόλις στο 0,001 δευτερόλεπτο και τελικά πήρε την δεύτερη θέση με χρόνο 1:39.203. O Joan Mir έμεινε στην τρίτη θέση (1:39.227).

O Jack Miller έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Alex Marquez, ενώ ο Franco Morbidelli είχε ένα πολύ καλό session στην έκτη θέση. Ο Alex Rins κατάφερε να βρει τον δρόμο του μέσα στην δεκάδα, παίρνοντας την έβδομη θέση και βάζοντας και τις δύο Suzuki στις ΚΑΤ2.

O Pol Espargaro έκανε τον όγδοο καλύτερο χρόνο, ενώ πίσω του, απευθείας στις ΚΑΤ2, περνάνε οι rookies Luca Marini και Jorge Martin. 

Πολύ άσχημο ήταν το πρωινό του Σαββάτου για την Aprilia και την ΚΤΜ, με τους Maverick Viñales και Aleix Espargaro να είναι 21ος και 22ος αντίστοιχα, ενώ ο Iker Lecuona ήταν η κορυφαία ΚΤΜ στην 12η θέση. Ο Valentino Rossi τερμάτισε τις ΕΔ3 στην 17η θέση.

 

Επόμενο άρθρο »

Portimao: Moto2 ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao: Moto3 ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα