• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao: Moto2 ΕΔ3
Ταχύτερος ο Raul Fernandez παρά την πτώση του
Νέα 06/11/2021 - 14:34

Παρά την πτώση του στην 13η στροφή, ο Raul Fernandez κυριάρχησε στις ΕΔ3 της Moto2 στο Portimao, με χρόνο 1:42.462, χρόνος αρκετά καλός ώστε να ξεπεράσει τον ομόσταυλό του και βασικό του αντίπαλο στο πρωτάθλημα, Remy Gardner για 0,036 δευτερόλεπτα (1:42.498). O Marco Bezzechi συμπλήρωσε την τριάδα με χρόνο 1:42.623. 

Ήδη από την αρχή ο Raul Fernandez έδειξε ότι έχει πάρει σοβαρά το session και, με 15 λεπτά να απομένουν, βρισκόταν 0,7 δευτερόλεπτα μπροστά από τους υπόλοιπους, με τον Sam Lowes να τον ακολουθεί και τον Remy Gardner να βελτιώνει τον χρόνο του. Το τελευταίο τέταρτο οι αναβάτες της Moto2 άρχισαν να κάνουν τους καλύτερους χρόνους  τους και η διαφορά μεταξύ του Fernandez και του Gardner είχε πέσει στα 0,036 δευτερόλέπτα, με τους δύο αναβάτες του Aki Ajo να μην μπορούν να βρουν καλύτερους χρόνους. 

Ο Augusto Fernandez έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, με τον Celestino Vietti να συμπληρώνει την πεντάδα και τον Sam Lowes να αρκείται στην έκτη θέση. Ο περσινός πρωταθλητής της Moto3, Albert Arenas, βρισκόταν μισό δευτερόλεπτο πίσω στην έβδομη θέση, μπροστά από τον Jorge Navarro, ο οποίος κατάφερε στον τελευταίο του γύρο να βρεθεί στην 8η θέση και να εξασφαλίσει την είσοδό του στις ΚΑΤ2 αφήνοντας εκτός τον Joe Roberts.

O Hector Garzo έκανε τον ένατο καλύτερο χρόνο, ενώ την δεκάδα συμπλήρωσε ο Aron Canet. Οι υπόλοιπες θέσεις που οδηγούν απευθείας στις ΚΑΤ2 συμπληρώθηκαν από τους Stefano Manzi, Ai Ogura, Xavi Vierge και Cameron Beaubier. 

Επόμενο άρθρο »

Portimao: Moto3 KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao: MotoGP ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα