• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ρεκόρ γύρου και 5η σερί pole για τον Bagnaia
O Mir για πρώτη φορά στην πρώτη σειρά
Νέα 06/11/2021 - 17:25

Μετά τους πρώτους γύρους των αναβατών στις ΚΑΤ1, ο Aleix Espargaro βρέθηκε στην κορυφή στο 5ο λεπτό για να τον κατεβάσει γρήγορα από εκεί ο Johann Zarco, ο οποίος είχε εκπληκτικό ρυθμό κατά τις ΕΔ4. Ο Iker Lecuona ήταν επίσης πάρα πολύ γρήγορος και, καταφέρνοντας να προσπεράσει τις κίτρινες σημαίες από την πτώση του Takaaki Nakagami, πήρε την πρώτη θέση από τον Zarco στο 13ο λεπτό. Ήταν τελικά όμως ο Zarco που, στον τελευταίο του γύρο, θα έπαιρνε την πρώτη θέση, με χρόνο 1;39.130 και θα περνούσε πρώτος στις ΚΑΤ2, με τον Iker Lecuona να παίρνει την δεύτερη θέση της πρόκρισης.

Oι ΚΑΤ2 ξεκίνησαν από την αρχή δυναμικά για τους αναβάτες της Ducati, ενώ ο Fabio Quartararo δυσκολευόταν να βρει ρυθμό. Τον χορό άνοιξε ο Jack Miller, ο οποίος έκανε νέο ρεκόρ γύρου (1:38.836) μόλις στο έκτο λεπτό και βρέθηκε στην πρώτη θέση. Θα ήταν όμως για άλλη μια φορά ο ομόσταυλός του, Francesco Bagnaia που θα του στερούσε την πρώτη του pole position από το Grand Prix της Αργεντινής το 2018. Ο Pecco κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ του Miller, κάνοντας χρόνο 1:38.775, τον οποίο βελτίωσε αργότερα σε 1:38.725, βαδίζοντας άνετα στην πέμπτη συνεχόμενη pole position του. 

Ο Jack Miller έμεινε στην δεύτερη θέση, βελτιώνοντας λίγο τον χρόνο του (1:38.829), ενώ ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2020, Joan Mir, βρέθηκε για πρώτη φορά στην πρώτη σειρά της εκκίνησης, με χρόνο 1:38.893. Παρά αυτή του την επίδοση, ο Mir εμφανίστηκε νευριασμένος με τον Alex Marquez, που τον καθυστέρησε σε μια στροφή, με τον Mir να θεωρεί ότι θα μπορούσε να πάει πιο γρήγορα και τον Alex Marquez να ζητάει συγγνώμη μετά τις ΚΑΤ2.

Ο Jorge Martin έκανε γρήγορους γύρους, κατάφερε να βρεθεί για λίγο στην τρίτη θέση και τελικά θα ξεκινήσει αύριο από την τέταρτη θέση της εκκίνησης, μπροστά από τους Johann Zarco και Pol Epsargaro. O Fabio Quartararo δεν κατάφερε κάτι καλύτερο στους τελευταίους γύρους από το να βελτιώσει την θέση του από 9η σε 7η και αύριο θα ξεκινήσει από την τρίτη σειρά της εκκίνησης. Δίπλα του θα βρεθούν ο Alex Marquez και ο ομόσταυλός του, Franco Morbidelli.

O Iker Lecuona, που πέρασε από τις ΚΑΤ1 θα ξεκινήσει αύριο από την 10η θέση, ενώ ο Alex Rins, παρά τον καλό του ρυθμό στις ΕΔ3, δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 11η θέση. Τέλος, στην 12η θέση του grid θα παραταχθεί αύριο ο Luca Marini, ο οποίος έπεσε 9 λεπτά πριν το τέλος στην 14η στροφή.

 

Επόμενο άρθρο »

Portimao: Moto2 KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao: MotoGP ΕΔ4

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα