• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao: Moto2 KAT
O Raul Fernandez βάζει φωτιά στα χρονόμετρα με νέο ρεκόρ γύρου
Νέα 06/11/2021 - 18:56

Από τις ΚΑΤ1 πέρασαν οι Fabio Di Giannantonio, Marcos Ramirez, Marcel Schrotter και Hafizh Syahrin. O Joe Roberts είχε πτώση ενώ βρισκόταν σε καλό γύρο και έμεινε στην 8η θέση, ενώ το ίδιο συνέβη και στον Jake Dixon που περιορίστηκε στην 6η θέση. Ο Somkiat Chantra έχασε την πρόκριση στις ΚΑΤ2 για μόλις 0,088 δευτερόλεπτα και βρέθηκε στην πέμπτη θέση.

Στις ΚΑΤ2 ο Raul Fernandez έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του, καθώς στο 5ο λεπτό έσπασε το παλιό ρεκόρ γύρου κάνοντας χρόνο 1:42.394, αφήνοντας τους υπόλοιπους σχεδόν ένα δευτερόλεπτο πίσω πριν ο Augusto Fernandez μειώσει ρην διαφορά στα 2 δέκατα. Στο μεταξύ ο Remy Gardner μπήκε στα pits ενώ βρισκόταν στην 16η θέση λόγω προβλήματος με το πίσω ελαστικό. 

Με πέντε λεπτά να απομένουν, ο Raul Fernandez παρέμενε στην κορυφή, με τον Aron Canet να βρίσκεται δεύτερος με διαφορά 0,176, όταν ο Canet έπεσε στην 13η στροφή με 4 λεπτά να απομένουν. Ο Raul Fernandez κατέβασε και άλλο το ρεκόρ γύρου, κάνοντας χρόνο 1:42.101, ενώ ο Remy Gardner πέρασε στην όγδοη θέση στον πρώτο του γρήγορο γύρο. Στον επόμενο γύρο βρέθηκε δεύτερος, 0,335 δευτερόλεπτα πίσω από τον Raul Fernandez.

O Fabio Di Giannantonio κατάφερε από τις ΚΑΤ1 να αναρριχηθεί στην τρίτη θέση, αφήνοντας τον Augusto Fernandez τέταρτο και τον Canet πέμπτο. Ο Cameron Beaubier ακολούθησε τον Garnder στους γρήγορους γύρους του και κατάφερε να βρεθεί στην έκτη θέση και στην δεύτερη σειρά της εκκίνησης.

Ο Marco Bezzechi θα ξεκινήσει αύριο τον αγώνα από την έβδομη θέση, μπροστά από τους Sam Lowes και Ai Ogura, ενώ στην τέταρτη σειρά της εκκίνησης θα ξεκινήσουν οι Jorge Navarro, Xavi Vierge και Hector Garzo.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Quartararo: "Κάναμε μια ρύθμιση που συνήθως λειτουργεί

« Προηγούμενο άρθρο

Ρεκόρ γύρου και 5η σερί pole για τον Bagnaia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα