• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao: MotoGP ΕΔ4
Στην κορυφή ο Bagnaia, 1-2-3 για την Ducati
Νέα 06/11/2021 - 16:20

O Francesco Bagnaia κατέκτησε την κορυφή των ΕΔ4 στο Portimao χάρη στον χρόνο 1:39.665 που πέτυχε στον 14ο από τους 16 γύρους που πραγματοποίησε. Πίαω του βρέθηκαν οι Johann Zarco (1:39.725) και Luca Marini (1:39.760) κάνοντας το 1-2-3 για την Ducati.

O Iker Lecuona ήταν η ταχύτερη KTM, κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση για λίγο και έδειξε και πάλι εκπληκτικό ρυθμό κατακτώντας τελικά την τέταρτη θέση. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Fabio Quartararo, μας έχει συνηθίσει στις πρωτιές κατά τις ΕΔ4, όμως αυτή την φορά περιορίστηκε στην πέμπτη θέση, μπροστά από τον Alex Marquez, που βελτιώνεται σε κάθε session στο Portimao. 

O Jack Miller βγήκε πιο αργά στην πίστα, βρέθηκε σε καλές θέσεις και τελικά τερμάτισε τις ΕΔ4 κάνοντας τον έβδομο καλύτερο χρόνο, με τον περσινό πρωταθλητή, Joan Mir να βρίσκεται στην όγδοη θέση. 

Ο Franco Morbidelli βρέθηκε για άλλη μια φορά στην δεκάδα στην ένατη θέση, ενώ πίσω του ήταν ο Aleix Espargaro. O αδερφός του, Pol Espargaro, είχε πτώση στην πρώτη στροφή στα πρώτα στάδια των ΕΔ4 και τελικά αρκέστηκε στην 11η θέση. O Alex Rins συνήθως βρίσκεται στο στοιχείο του στις ΕΔ4, όμως αυτή την φορά δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 17η θέση, μπροστά από τον Valentino Rossi.

Επόμενο άρθρο »

Ρεκόρ γύρου και 5η σερί pole για τον Bagnaia

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao: Moto3 KAT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα