• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Ana Carrasco επιστρέφει στην Moto3
Με την Boe SKX
Νέα 28/01/2022 - 20:20

Η Ana Carrasco φαίνεται έτοιμη να επιστρέψει στους αγώνες Grand Prix αφού φαίνεται να εντάχθηκε στην ομάδα Moto3 Boe SKX.


Η Carrasco έγινε η πρώτη γυναίκα που κέρδισε ποτέ μια σειρά Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM όταν κατέκτησε τον Τίτλο της WorldSSP 300 το 2018.

Η Ισπανίδα αναβάτης κέρδισε αγώνες και στις πέντε σεζόν της Supersport300 στις οποίες συμμετείχε, ενώ σημείωσε επίσης συνολικά επτά νίκες σε αγώνες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Παρά το γεγονός ότι κέρδισε τον τίτλο το 2018, η καλύτερη σεζόν της Carrasco από άποψη αποτελεσμάτων ήρθε την επόμενη χρονιά, καθώς κέρδισε συνολικά πέντε βάθρα συμπεριλαμβανομένων δύο νικών - είχε μόλις δύο νίκες στη σεζόν κατάκτησης του τίτλου.

Εάν η Carrasco κάνει όντως τη μετάβαση στη Moto3, τότε θα αποτελεί επιστροφή για αυτήν σε μια κατηγορία που συμμετείχε για 3 χρόνια. 

Η Carrasco τερμάτισε δύο φορές στις βαθμολογούμενες θέσεις σε 46 αγώνες Moto3, στους οποίους περιλαμβάνεται το καλύτερο αποτέλεσμά της με την όγδοη θέση στη Valencia το 2013.

Η Carrasco αναμένεται να αντικαταστήσει τον David Salvador με rookie David Munoz ως ομόσταυλο. 

Η μετακόμιση της Carrasco στην KTM έρχεται μετά από πέντε χρόνια στις μοτοσυκλέτες της Kawasaki, ωστόσο, δεν θα είναι η πρώτη της φορά με τον αυστριακό κατασκευαστή, καθώς πέρασε και τις τρεις σεζόν της στην Moto3 με την KTM.

Η Carrasco βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Jerez  μαζί με τους αναβάτες των Superbikes Jonathan Rea, Alex Lowes, Lucas Mahias, Iker Lecuona και Xavi Vierge, και τους αναβάτες WorldSSP Can Oncu, Niki Tuuli, Yari Montella, Jeffrey Buis, Ben Currie καθώς και τον πρώην πέντε φορές Πρωταθλητή Supersport Kenan Sofuoglu. 

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Stefan Bradl στην Jerez

« Προηγούμενο άρθρο

Oliveira: Θέμα χρόνου για τους Gardner και Fernandez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα