• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Stefan Bradl στην Jerez
Με την νέα RC213V
Νέα 28/01/2022 - 16:29

Οι πρώτες δοκιμές των Superbikes πραγματοποιήθηκαν στη Jerez. Η πίστα, ήταν επίσης μια ευκαιρία για την ομάδα δοκιμών της Honda MotoGP που έβαλε τον Stefan Bradl στην πίστα με την νέα RC213V. Οι εργασίες δοκιμών στη νέα μοτοσυκλέτα είναι σημαντικές γιατί την επόμενη εβδομάδα τα  MotoGP θα βρίσκονται στην πίστα της Sepang στη Μαλαισία για τις πρώτες δοκιμές της σεζόν.

Τη Δευτέρα, στην πραγματικότητα, ο Γερμανός αναβάτης της Honda θα βρίσκεται στην πίστα μαζί με τους άλλους  αναβάτες δοκιμών και τους rookies για τις δοκιμές των νέων μοτοσυκλετών που στη συνέχεια θα διαμορφωθούν οριστικά από τους επίσημους αναβάτες το Σαββατοκύριακο.

Η Honda έχει τροποποιήσει σημαντικά την μοτοσυκλέτα της, η οποία, για άλλη μια φορά την περασμένη σεζόν, αποδείχθηκε ανταγωνιστική μόνο με τον Marc Marquez.

Ακόμη και ο Ισπανός πρωταθλητής, ωστόσο, κατά την επιστροφή του στους αγώνες μετά από μια σεζόν απουσίας, είχε ζητήσει βήματα προς τα εμπρός από τον Ιάπωνα κατασκευαστή. Θα είναι ο στόχος να κατακτήσουν ξανά το παγκόσμιο πρωτάθλημα;

Επόμενο άρθρο »

Dovizioso: Δεν θέλω ακόμα συμβόλαιο για το 2023

« Προηγούμενο άρθρο

Η Ana Carrasco επιστρέφει στην Moto3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα