• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovizioso: Δεν θέλω ακόμα συμβόλαιο για το 2023
Θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα φέτος
Νέα 29/01/2022 - 18:12

Ο τρεις φορές δεύτερος στο Πρωτάθλημα, Andrea Dovizioso, επιστρέφει πλήρως στα MotoGP το 2022 με την ανανεωμένη ομάδα της RNF Racing Yamaha, έχοντας μείνει εκτός το μεγαλύτερο μέρος του 2021 αφού έχασε την θέση του στη Ducati και αγωνίστηκε στους πέντε τελευταίους αγώνες της σεζόν με την προκάτοχο της RNF, Petronas SRT.

Ο Dovizioso υπέγραψε απευθείας με τη Yamaha για το 2022 και θα οδηγήσει μια M1 εργοστασιακών προδιαγραφών, αλλά προς το παρόν δεν έχει εξασφαλισμένη θέση για το 2023.

Όταν ρωτήθηκε για τα σχέδιά του μετά το 2022, ο Dovizioso λέει ότι δεν ξέρει τι θέλει να κάνει ακόμα, αλλά ότι θα συνδεθεί με τα αποτελέσματα που μπορεί να πετύχει αυτή τη σεζόν.

"Ήταν μια περίεργη χρονιά πέρυσι και θα είναι μια περίεργη χρονιά αυτή τη σεζόν γιατί δεν έχω πρόγραμμα, και αυτή είναι η πραγματικότητα, γιατί δεν θέλω να μιλήσω για αυτό, και πραγματικά ζω αυτή τη σεζόν όπως την τελευταία σεζόν γιατί δεν ξέρω τι θα συμβεί", είπε ο Dovizioso κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της RNF τη Δευτέρα στη Βερόνα.

"Τα πάντα σχετίζονται πάντα με το αποτέλεσμα, οπότε αν τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά δεν είναι πρόβλημα. Αν όχι, είναι αυτό που είναι. Λοιπόν, είμαι πολύ χαλαρός με αυτό, παίρνω αυτή τη σεζόν όπως την περασμένη σεζόν – όχι επειδή αυτό θα αλλάξει την προσέγγισή μου. Αλλά είμαι εντελώς χαλαρός σε αυτή την κατάσταση".

"Δεν έχω το συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά, αλλά δεν θέλω το συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά γιατί δεν ξέρω αυτή τη στιγμή τι θα ήθελα να κάνω. Αλλά σίγουρα όλα σχετίζονται με τα αποτελέσματα, γιατί αν είσαι γρήγορος απολαμβάνεις. Αν δεν είσαι γρήγορος δεν απολαμβάνεις, ειδικά σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου."

Ο Razlan Razali, δήλωσε τη Δευτέρα ότι ελπίζει ότι ο Ντοβιτσιόζο θα μπορούσε να αγωνιστεί για τον Τίτλο το 2022.

Ο Dovizioso αρνήθηκε να δεσμευτεί ότι θα είναι υποψήφιος για τον Τίτλο αυτή τη στιγμή, αλλά παραδέχεται ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το 2022 ως έτος μάθησης, δεδομένης της εμπειρίας του στα MotoGP.

"Πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο γιατί το επίπεδο είναι τόσο υψηλό και δεν ξέρουμε ακόμα -πρέπει να κάνουμε τα τεστ πρώτα - ποια θα είναι η κατάσταση με την μοτοσυκλέτα μας σε σύγκριση με τις άλλες μοτοσυκλέτες", πρόσθεσε.

"Οι κανόνες τώρα είναι ξανά ανοιχτοί, για τον κινητήρα, για όλα. Λοιπόν, όλα μπορούν να συμβούν, και κανείς δεν ξέρει. Επομένως, δεν θέλω να πω ναι. Είμαι εδώ για να προσπαθήσω να το κάνω και δεν νομίζω ότι θα έχω τη χρονιά να χρησιμοποιήσω ως έτος μάθησης".

Επόμενο άρθρο »

H Suzuki έχει πολλά να αποδείξει στην Sepang

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Stefan Bradl στην Jerez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα