• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Raul Fernandez: Πρέπει να συγκεντρωθώ στον εαυτό μου
Remy Gardner: Ο καρπός μου συνεχίζει να πονάει
Νέα 01/02/2022 - 15:42

 

Οι δοκιμές  της Sepang – που προορίζονται για αρχάριους και δοκιμαστές - ολοκλήρωσαν σήμερα την δεύτερη μέρα τους. Χθες, ο καλύτερος ήταν ο Raul Fernandez στης, ενώ ο Ισπανός αναβάτης έπρεπε να παρέδωσε την πρώτη θέση στον Vinales σήμερα ενώ τον ακολούθησαν οι Ducati του Pirro και του Marco Bezzecchi.


 "Σήμερα ήταν επίσης μια πολύ θετική μέρα", είπε ο Raul. "Βασικά συνέχισα τη διαδικασία προσαρμογής στα MotoGP. Με την ομάδα, δουλέψαμε πολύ καλά και έκανα αρκετούς γύρους για να προσπαθήσω να καταλάβω όσο το δυνατόν περισσότερα. Νομίζω η σωστή προσέγγιση είναι να εστιάσω στον εαυτό μου και να κάνω πολλούς γύρους, χωρίς να αλλάξω πολύ τη μοτοσυκλέτα. Έτσι θα προσαρμοστώ στην κατηγορία. Έτσι θα συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση και αύριο." 


Λίγο πίσω όσον αφορά τη χρονική κατάταξη, τόσο χθες όσο και σήμερα, ο Remy Gardner εξακολουθεί να αναρρώνει ένα κάταγμα στον καρπό και τα πλευρά.


 "Σήμερα ήταν μια πολύ καλή μέρα. Αρχίζω να αισθάνομαι καλύτερα με τη μοτοσυκλέτα γιατί κάναμε κάποιες καλές αλλαγές. Εξακολουθώ να προσπαθώ να διαχειριστώ τον καρπό μου που μου προκαλούσε πόνο όλη την ημέρα, αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι πάω καλά. Χρειαζόμαστε μέρες για να δοκιμάσουμε πολλά πράγματα. Όλα πάνε ομαλά αυτή τη στιγμή. Απολαμβάνω τα πάντα και ανυπομονώ για το αύριο".

Επόμενο άρθρο »

Δείτε το video με την Desmosedici GP22

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Test

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα