• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mandalika: Moto3 ΕΔ1 & ΕΔ2
Ταχύτερος ο Andrea Migno την πρώτη μέρα
Νέα 18/03/2022 - 09:11

Ο Alberto Surra της ομάδας Rivacold Snipers Team έφτασε στην κορυφή του πρώτου session του Σαββατοκύριακου στο Pertamina Grand Prix της Ινδονησίας, καθώς οι αναβάτες της Moto3 ολοκλήρωσαν τις ΕΔ1 σε μια βρεγμένη πίστα. Οι Deniz Öncü και Izan Guevara συμπλήρωσαν την πρώτη τριάδα σε δύσκολες συνθήκες, με την πρώτη τριάδα να έχει διαφορά μόλις 0,062 δευτερόλεπτα.


Η δυνατή πρωινή βροχή στο Lombok εξασφάλισε ότι δεν ήταν ένα ιδανικό ξεκίνημα για την μικρή κατηγορία, αλλά οι αναβάτες κατάφεραν να κάνουν πολλούς γύρους. Ο Daniel Holgado και ο Carlos Tatay ολοκλήρωσαν την πεντάδα.

 

Ο νικητής του Qatar, Andrea Migno, κατέκτησε την κορυφή των χρονοδιαγραμμάτων στις στεγνές ΕΔ2 στο Pertamina Grand Prix της Ινδονησίας. Το 1:40.960 του Migno ήταν 0,273 δευτερόλεπτα καλύτερο από το χρόνο του Carlos Tatay στη δεύτερη θέση, με τον Ισπανό να βρίσκει χρόνο στον τελευταίο του γύρο, ενώ ο Dennis Foggia βρέθηκε άνετα στην τρίτη θέση.


Ο Foggia ήταν μπροστά στο μεγαλύτερο μέρος του session, αλλά ο Izan Guevara μπόρεσε να κάνει ένα γύρο σε 1:41.385 για να θέσει νέο χρόνο αναφοράς στα τελευταία 10 λεπτά – με τον rookie Scott Ogden να μπαίνει στην δεύτερη θέση. Ωστόσο, με ένα λεπτό να απομένει, όλοι επιτέθηκαν. Ο Migno ήταν ο πρώτος που κατέβασε τον χρόνο κάτω από 1:40 και αυτό ήταν αρκετό για να παραδώσει την ρώτη θέση της Παρασκευής στον Ιταλό αναβάτη.


Ο τελευταίος γρήγορος γύρος του Tatay είδε τον Ισπανό αναβάτη να τερματίζει δεύτερος μπροστά από τον Foggia, με τους Ayumu Sasaki και Izan Guevara να συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα της Παρασκευής. Ο Deniz Öncü είναι έκτος την πρώτη μέρα, με τον Τούρκο αναβάτη να βρίσκεται μπροστά από τους Riccardo Rossi, Jauma Masia, Scott Ogden και τον Ivan Ortola να συμπληρώνουν την δεκάδα.


Ο Elia Bartolini και ο Diogo Moreira είναι δύο άλλοι rookies που βρίσκονται προσωρινά στις θέσεις που οδηγούν στις ΚΑΤ2 με τους Adrian Fernandez και Matteo Bertelle να συμπληρώνουν την 14άδα.

Επόμενο άρθρο »

Mandalika: Moto2 ΕΔ1 & ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Viñales: Είναι σαν να ξαναμαθαίνω να περπατάω

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα