• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mir: Δεν υπήρχε τίποτα θετικό στις ΕΔ2
Νέα 18/03/2022 - 18:15

Αν κάποιος μας είχε πει ότι οι Pol Espargaro, Francesco Bagnaia, Joan Mir και Marc Marquez θα βρίσκονταν μαζί στα φύλλα χρόνου της πρώτης μέρας, τότε το λογικό θα ήταν να υποθέσουμε ότι έγινε μάχη για την πρώτη θέση.

Ήταν πολύ μακριά από αυτό…


Και οι τέσσερις αναβάτες ήταν αρκετά χαμηλά στην κατάταξη  καθώς ο Espargaro ηγήθηκε της τετράδας στην 19η θέση, η οποία ήρθε μετά την κατάκτηση της κορυφής των ΕΔ1 στη νέα Mandalika Street Circuit.

Ενώ ο ομόσταυλος του Mir, Alex Rins, κατάφερε να πάρει την δέκατη θέση στην τελευταία του προσπάθεια στις ΕΔ2, ένας γύρος που θα μπορούσε να είναι κρίσιμος για την απευθείας πρόκριση στις ΚΑΤ2 εάν βρέξει στις ΕΔ3, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2020 δεν ήταν τόσο τυχερός, με τις κίτρινες σημαίες που ανέμιζαν να εμποδίζουν την προσπάθεια του αναβάτη της Suzuki.

Δεν ήταν μόνο οι κίτρινες σημαίες που αποδείχτηκαν προκλητικές καθώς ο Mir υπέφερε από μηχανικά προβλήματα νωρίτερα στο session, κάτι που είναι ένας κεντρικός λόγος για τον οποίο βρισκόταν στην τελευταία θέση.

"Ειλικρινά, οι ΕΔ2 ήταν δύσκολες", ανέφερε ο Mir. "Είχαμε κάποια μηχανικά προβλήματα και επίσης κάποια προβλήματα με το μπροστινό φρένο. Δεν ήταν οι καλύτερες ΕΔ2".

"Στη συνέχεια με το μαλακό ελαστικό δεν μπόρεσα να βελτιώσω τον χρόνο του γύρου λόγω της κίτρινης σημαίας. Κάθε φορά που γινόμουν πιο γρήγορος υπήρχε μια κίτρινη σημαία στην πίστα και έπρεπε να επιβραδύνω. Δεν υπήρχε τίποτα θετικό σε αυτές τις ΕΔ2. Δεν υπάρχουν πολλά να πω".

Ερωτηθείς αν ήταν παρόμοιο μηχανικό πρόβλημα με αυτό που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια των δοκιμών πριν από τη σεζόν, ο Mir πρόσθεσε: "Όχι, τα μηχανικά προβλήματα ήταν άλλο πράγμα. Η πρώτη έξοδος ήταν κάτι διαφορετικό για το οποίο δεν μπορώ να μιλήσω".


"Σχετικά με το πίσω ελαστικό, είναι δύσκολο να το κάνουμε να λειτουργεί για εμάς. Δεν μπόρεσα να κάνω πολλούς γύρους λόγω αυτών των προβλημάτων".


"Νομίζω ότι αυτό το ελαστικό γίνεται όλο και καλύτερο αν κάνεις πολλούς γύρους, οπότε αυτό δεν ήταν τόσο θετικό σήμερα. Το καλό είναι ότι όταν βάλαμε το μαλακό ελαστικό, η αίσθηση επανήλθε αμέσως, ακόμα και με αυτά τα προβλήματα. Νομίζω ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο βελτίωσης".

Επόμενο άρθρο »

Ποινή long lap για τον Pedro Acosta

« Προηγούμενο άρθρο

Marc Marquez: Είμαι χαρούμενος συνολικά με την μέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα