• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Άνετη επικράτηση του Dennis Foggia
Παρθενικό βάθρο για τον Carlos Tatay
Νέα 20/03/2022 - 11:30

Ο Dennis Foggia κυριάρχησε στον αγώνα της Moto3 στην Ινδονησία για να πάρει την πρώτη του νίκη στη σεζόν – και το προβάδισμα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο Izan Guevara κατέκτησε την δεύτερη θέση καθώς ο Carlos Tatay, που είχε κερδίσει την pole position, είχε μια εξαιρετική ανάκαμψη από την ποινή του μεγάλου γύρου του για να πάρει το παρθενικό του βάθρο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Υπήρξαν εξελίξεις πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας, με τον δεύτερο στο grid, Diogo Moreira, να έχει πρόβλημα με τη μοτοσυκλέτα του και να αναγκάζεται να ξεκινήσει από το πίσω μέρος του grid. Λίγες στιγμές αργότερα, καθώς τα φώτα έσβησαν για τον πρώτο αγώνα στην Ινδονησία, ήταν ο Sergio Garcia που έστριψε πρώτος, από την έβδομη θέση εκκίνησης. Οι Andrea Migno και Dennis Foggia έκαναν επίσης υπέροχες εκκινήσεις από τη δεύτερη σειρά.
Οι Foggia, Migno, Garcia και Guevara ήταν η τετράδα που κατάφεραν να δημιουργήσουν μια διαφορά στους πρώτους πέντε γύρους, προτού ο Foggia καταφέρει να δημιουργήσει μια διαφορά στα πρώτα στάδια. Ο Ιταλός ήταν 1,5 δευτερόλεπτο μπροστά στον 7ο γύρο, καθώς ο νικητής του Qatar, Migno, βγήκε εκτός γραμμής χάνοντας το μπροστινό στην τελευταία στροφή. Μέχρι τον 9ο γύρο, το προβάδισμα του Foggia έφτασε τα 3,2 δευτερόλεπτα, με τον Guevara να αποκτά προβάδισμα 0,5 δευτερολέπτων στη δεύτερη θέση.


Ο Garcia είχε εμπλακεί σε μάχες με τους Migno, Jaume Masia, Deniz Öncü, Daniel Holgado και Ayumu Sasaki, αλλά ο Ισπανός ανέκαμψε γρήγορα, πλησίασε τον Guevara και ενεπλάκη σε πολύ ωραίες μάχες μαζί του με 10 γύρους να απομένουν. Σε αυτό το στάδιο, ο Foggia είχε ήδη μεταφερθεί σε άλλο επίπεδο– το προβάδισμά του ήταν τώρα 5,1 δευτερόλεπτα.

Με τον Foggia να κάνει έναν άψογο αγώνα, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στη μάχη για τη δεύτερη θέση. Οι Guevara, Migno, Öncü, Garcia, Masia, Holgado και Sasaki πλαισιώθηκαν τώρα από τους Xavier Artigas, Elia Bartolini, Carlos Tatay και Tatsuki Suzuki.

Φτάνοντας στον τελευταίο γύρο, ο Guevera είχε διαφορά 0,9 δευτερολέπτων στη δεύτερη θέση μπροστά από τους Tatay και Garcia. Ο Foggia βρισκόταν τέσσερα δευτερόλεπτα μπροστά και έφτασε μέχρι τη νίκη, με τον Tatay να βγαίνει εκτός γραμμής στην 10η στροφή και να επιτρέπει στον Garcia να φτάσει στην τελευταία θέση στο βάθρο καθώς ο Sasaki και ο Migno έπεσαν - ο Ιάπωνας αναβάτης εμβόλισε ουσιαστικα τον Migno στην δέκατη στροφή.

Κανείς δεν μπορούσε να πιάσει τον Foggia καθώς έφτασε στη γραμμή του τερματισμού, με τον Tatay να παίρνει την τελευταία θέση του βάθρου από τον Garcia στην προτελευταία στροφή. Ο Guevera κέρδισε άνετα την δεύτερη θέση στο τέλος, με τον Garcia να συμβιβάζεται με την τέταρτη θέση.

Ο Öncü βρισκόταν μόλις μερικά δέκατα μακριά από το βάθρο στην πέμπτη θέση, με τον Artigas να τερματίζει έκτος. Οι Masia, Bartolini, Holgado και Suzuki συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα στον αγώνα της Ινδονησίας.

Επόμενο άρθρο »

Νίκη Oliveira στο βρεγμένο

« Προηγούμενο άρθρο

Εκπληκτική νίκη του Somkiat Chantra

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα