• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marc Marquez: O Valentino είναι ο αναβάτης που με έχει ενθουσιάσει πιο πολύ
Μας δίδαξε πολλά
Νέα 20/05/2022 - 15:54

Την πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του αντιμετωπίζει ο Marc Marquez. Το σώμα του δοκιμάζεται από τους πολλούς τραυματισμούς του και η μοτοσυκλέτα του έχει αλλάξει, χωρίς να του δίνει πλέον την αυτοπεποίθηση που είχε στο παρελθόν. Με μια καριέρα τόσο γεμάτη νίκες, υπάρχουν εκείνοι που αναρωτιούνται γιατί αυτό δεν του είναι αρκετό. Ο 8 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής από την Ισπανία απάντησε σε αυτή την ερώτηση σε συνέντευξή του στο DAZN της Ισπανίας.

"Δέκα χρόνια. Οκτώ ευτυχισμένα και δύο δυστυχισμένα. Είναι η ομάδα της ζωής μου", συνόψισε ο Marc καθώς μιλούσε για την καριέρα του με τη Honda.

Ο Marc δεν θα τα παρατήσει. Δεν είναι πλέον ο τύπος που έκανε το ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2008 και πήρε ένα αυτοκίνητο-παιχνίδι με την υπογραφή του Rossi και είδε τον Pedrosa ως παράδειγμα προς μίμηση.

"Είχα την αφίσα του στο δωμάτιό μου", θυμάται. "Όταν ήμουν παιδί, υπήρχαν δύο αναβάτες που έκαναν τη διαφορά. Ο Valentino και ο Dani. Ήξερα ότι ο Pedrosa ήταν διαφορετικός. Το 2013, μετά το ζέσταμα, είπα, "Βάλε αυτό που χρησιμοποιεί ο Dani." Ξεκίνησα πολλούς αγώνες με τη νοοτροπία να συμβαδίσω μαζί του. Έπρεπε να μάθω από κάποιον και μου δίδαξε πολλά".

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μίλησε και για τον Valentino.

"Τον θαυμάζω για όλα όσα έχει κάνει για τη μοτοσικλέτα, όχι μόνο για τους τίτλους του. Είναι ο αναβάτης που με έχει ενθουσιάσει περισσότερο", είπε ο Marquez. "Στην πίστα, έχει διδάξει πολλά σε εμάς τους αναβάτες που μεγαλώναμε. Δεν ντρέπομαι να το παραδεχτώ. Μπορείς να τα πηγαίνεις καλά ή όχι με ένα άτομο, αλλά αυτό δεν αφαιρεί τίποτα από την αξία του".

Επόμενο άρθρο »

WorldSBK: Estoril ΕΔ

« Προηγούμενο άρθρο

Herve Poncharal: Υπάρχει μια διαδικασία μάθησης στην rookie σεζόν

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα