• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: Moto3 ΕΔ1
Ταχύτερος ο Dennis Foggia
Νέα 27/05/2022 - 11:20

Ο Dennis Foggia έκανε μια επίδειξη δύναμης στις ΕΔ1 για τον όγδοο γύρο της σεζόν της Moto3 στο Gran Premio d'Italia Oakley. Ενώ το slipstreaming είναι ο τρόπος για να πάει κανείς γρήγορα στο Autodromo Internazionale del Mugello (ειδικά στην Moto3), ο Foggia ήταν γρήγορος σε όλη τη διάρκεια της περιόδου δοκιμών όταν έτρεχε μόνος του, με τον καλύτερό του γύρο να είναι στο 1:56.916 και να τον πετυχαίνει στα τελευταία στάδια. 

Ο Ιταλός ήταν 0,367 δευτερόλεπτα ταχύτερος από τον δεύτερο, John McPhee, o οποίος βρίσκεται στο δεύτερο Grand Prix του μετά τον τραυματισμό του πριν την Ινδονησία, ενώ τρίτος ταχύτερος ήταν ο ομόσταυλός του, Ayumu Sasaki. Οι καλύτεροι προσωπικοί τους γύροι ολοκληρώθηκαν ενώ βρισκόντουσαν και οι δύο στο ίδιο τρενάκι αναβατών και χρησιμοποιώντας το slipstream, με τον McPhee να κάνει 1:57.283 και τον Sasaki 1:57.394. 


Άλλη μια καλή εμφάνιση είχε ο Diogo Moreira, ο οποίος έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Tatsuki Suzuki, ο οποίος έβαλε και τις δύο Leopard Honda στην πρώτη πεντάδα. 
O Ricardo Rossi ήταν δυνατός σε όλη την διάρκεια των ΕΔ1, κατάφερε να είναι στις πρώτες θέσεις για αρκετή ώρα, όμως οι τελευταίες επιθέσεις των αναβατών τον έφεραν στην 6η θέση. Πίσω του ήταν ο Izan Guevara, ενώ στο τέλος ο Mario Aji έκανε έναν πολύ καλό γύρο για να κατακτήσει την 8η θέση.


Την δεκάδα έκλεισαν οι Daniel Holgado και Andrea Migno. O επικεφαλής της βαθμολογίας ερχόμενοι στο Mugello, Sergio Garcia, έκανε τον 14ο χρόνο. Ήταν επίσης η πρώτη φορά που είδαμε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τον David Muñoz, καθώς τον αναβάτη της BOE Motorsports αντικαθιστούσε από την αρχή της χρονιάς ο Gerard Riu Male. O Muñoz έκανε τον 27ο καλύτερο χρόνο. 

Επόμενο άρθρο »

Η RNF με την Aprilia για το 2023!

« Προηγούμενο άρθρο

Brembo - Φρενάροντας για 306 μέτρα στη San Donato του Mugello

Χορηγοί