• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Προχωράει η ανάρρωση του Marquez
Οι γιατροί είπαν ότι μπορεί να αρχίσει προπόνηση με μοτοσυκλέτα
Νέα 24/08/2022 - 20:18

Ο Marc Marquez ολοκλήρωσε έναν ακόμη επιτυχημένο ιατρικό έλεγχο στο Ruber Internacional Hospital της Μαδρίτης. Η έμπιστη ιατρική του ομάδα, αποτελούμενη από τον Dr. Joaquin Sanchez Sotelο, τον Dr. Samuel Antuña και τον Dr. Angel Cotorro ήταν όλοι ευχαριστημένοι με την επούλωση του δεξιού βραχιονίου.

Η ιατρική ομάδα έχει δώσει στον Marquez έγκριση να εντείνει την προπόνησή του, προσθέτοντας περισσότερο βάρος και εισάγοντας πιο ποικίλες ασκήσεις στη ρουτίνα του. Παράλληλα, έχει επίσης συμφωνηθεί ο οκτώ φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής να ξεκινήσει προπόνηση με μοτοσυκλέτες για να κατανοήσει την κατάσταση του δεξιού του χεριού σε περαιτέρω πλαίσιο.

Από τα ευρήματα αυτής της προπόνησης, ο Marquez και η Repsol Honda Team θα αξιολογήσουν τα ακόλουθα βήματα που χρειάζονται.

Δρ Joaquin Sanchez Sotelo: "Σήμερα, είχα την ευκαιρία να αξιολογήσω τον Marc Marquez σχετικά με τη χειρουργική επέμβαση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Mayo Clinic. Ευτυχώς, ο Marc Marquez έχει ανακτήσει ένα μεγάλο μέρος της κίνησης και έχει αναρρώσει καλά και από μυϊκή άποψη. Σήμερα, υποβλήθηκε σε ακτινογραφίες και αξονική τομογραφία που δείχνουν πλήρη ένωση των οστών".

Επόμενο άρθρο »

Viñales: Κάναμε μεγάλο λάθος με την επιλογή ελαστικού

« Προηγούμενο άρθρο

Aleix Espargaro: Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα περισσότερο την Κυριακή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα