• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το χατ-τρικ του Bagnaia τον βάζει σε ένα "κλειστό κλαμπ"
Μαζί με τους Stoner, Rossi, Marquez, Pedrosa και Lorenzo
Νέα 28/08/2022 - 13:47

O Francesco Bagnaia χρειάστηκε λίγο χρόνο για να "σπάσει τον πάγο" στα MotoGP. Χρειάστηκε να περιμένει σχεδόν 3 χρόνια πριν απολαύσει τη γεύση της πρώτης του νίκης στην μεγάλη κατηγορία, στην Aragon την περασμένη σεζόν. Από εκείνη τη στιγμή όμως δεν σταμάτησε ποτέ.

Στα τελευταία 19 Grand Prix που έχει λάβει μέρος, ο Pecco κέρδισε τα 9, το τελευταίο πριν από λίγες μέρες στο Red Bull Ring Στην Αυστρία, παίροντας την τρίτη νίκη του στην σειρά, ένα χατ-τρικ που δεν είχε καταφέρει ποτέ στην καριέρα του. Ο μόνος αναβάτης που το έκανε πριν από αυτόν στη Ducati ήταν ο Casey Stoner όταν, το 2008, τερμάτισε πρώτος στο Silverstone, στο Brno και στο Sachsenring.

Κοιτάζοντας τα στατιστικά του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, υπήρξαν μόνο 5 αναβάτες στην εποχή των MotoGP που πέτυχαν χατ τρικ πριν από τον Bagnaia, και όλοι τους είναι πολύ μεγάλα οόματα: Valentino Rossi, Casey Stoner, Dani Pedrosa, Jorge Lorenzo και Marc Marquez. Και τώρα ο Bagnaia, 6ος σε ολόκληρη την ιστορία της κατηγορίας, είναι μέρος αυτού του "κλειστού κλαμπ".

Τώρα, σειρά έχει μια από τις αγαπημένες πίστες του Bagnaia, το Misano, όπου ο Ιταλός έχει ήδη κερδίσει πέρυσι, και που τώρα στοχεύει να μειώσει και άλλο την διαφορά από τον Fabio Quartararo στο κυνήγι για το Πρωτάθλημα του 2022.

Επόμενο άρθρο »

Πώς ο Bastianini δεν συνεργάστηκε ποτέ με την Ακαδημία VR46

« Προηγούμενο άρθρο

Jorge Martin και Johann Zarco παραμένουν στην Prima Pramac για το 2023

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα