• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Oliveira αρνήθηκε την πρόταση της ΚΤΜ
Για το πρότζεκτ της GASGAS
Νέα 29/08/2022 - 13:02

Ο Miguel Oliveira είπε όχι στην KTM, ή μάλλον, στην GasGas. Αφού τελικά έφερε τον Miller στην εργοστασιακή ομάδα, ο Pit Beirer στην Αυστρία εξέπληξε τους πάντες όταν δήλωσε ότι θα προσέφερε στον Πορτογάλο αναβάτη μια θέση στην ομάδα της Tech3 μαζί με τον Pol Espargarò.

Ο Miguel είχε ήδη αρνηθεί αυτή τη θέση, αλλά, στην Αυστρία, νόμιζαν ότι θα άλλαζε γνώμη, αφού η ομάδα της GasGas θα είναι μια πραγματική εροστασιακή ομάδα. Και, για να τον πείσουν, πρότειναν στον Miguel τριετές συμβόλαιο.

Αλλά αυτό δεν απέδωσε. Όπως αναφέρει το Speedweek, ο Oliveira απέρριψε την προσφορά και φαίνεται ότι όλα πλέον είναι έτοιμα για να υπογράψει με την Aprilia. Μετά την Ducati και την ομάδα της Gresini, ο Miguel είχε πρόσφατα υπογράψει προσύμφωνο με τον κατασκευαστή από τo Noale για να οδηγήσει μια RS-GP για την ομάδα RNF του Razlan Razali από το επόμενο έτος.

Η τελευταία προσπάθεια της KTM (ή, αν θέλετε, της GasGas) δεν ανέτρεψε κανένα σχέδιο και αναμένεται να ανακοινώσουν τη νέα σύνθεση στην RNF (με τον Raul Fernandez δίπλα στον Miguel) σε λίγες μέρες.

Aυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια ελεύθερη θέση στην Tech3 (GASGAS Factory Racing). Όπως είπαμε, ο Raul Fernandez θα ενταχθεί στην Aprilia αφού έχει πλέον πάρει το πράσινο φως από την KTM, ενώ ο σημερινός ομόσταυλός του, Remy Gardner, φαίνεται όλο και πιο πιθανό να εγκαταλείψει την κατηγορία. Δεν υπάρχουν άλλες θέσεις στα MotoGP για τον Αυστραλό αναβάτη, επομένως αναζητά μια θέση στην Moto2 ή στα Superbikes.

Τελικά, ποιος θα πάει στην GasGas; Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στον Augusto Fernandez. Ο Ισπανός αναβάτης τρέχει επί του παρόντος για την ομάδα του Aki Ajo στην Moto2 και είναι δεύτερος στο πρωτάθλημα, μόλις ένα βαθμό πίσω από τον Ogura.

Επόμενο άρθρο »

O Aldo Drudi ξαναχτύπησε!!!

« Προηγούμενο άρθρο

Πώς ο Bastianini δεν συνεργάστηκε ποτέ με την Ακαδημία VR46

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα