• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon: Moto3 ΕΔ3
Ταχύτερος ο Deniz Öncü
Νέα 17/09/2022 - 11:22

Ο Deniz Öncü φεύγει από τις ΕΔ της Moto3 ως ο ταχύτερος αναβάτης, χάρη σε μια επίθεση στα τελευταία λεπτά. Ο Τούρκος ήταν δεύτερος όταν η καρό σημαία άρχισε να κυματίζει και τότε έκανε το 1:57.265 που τον έφερε στην πρώτη θέση. Η προσπάθεια του Öncü ώθησε τον επικεφαλής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, Izan Guevara, να επιστρέψει στη δεύτερη θέση στα φύλλα χρόνου, με τον Daniel Holgado να παίρνει την τρίτη θέση. 

Ο Guevara βρισκόταν ήδη σταθερά στην τρίτη θέση, όταν χρησιμοποίησε ένα slipstream από το Holgado για να σημειώσει 1:57.612 και έφτασε στην πρώτη θέση με λιγότερο από έξι λεπτά να απομένουν. Για λίγο, ο Ισπανός είχε πάνω από τέσσερα δέκατα του δευτερολέπτου διαφορά από τους υπόλοιπους και η διαφορά του από τον Öncü ήταν ακόμα 0,232 δευτερόλεπτα όταν βγήκε η καρό σημαία. Ωστόσο, ο αναβάτης της Tech3 σημείωσε ανατροπή σχεδόν έξι δέκατων του δευτερολέπτου όταν έθεσε το προαναφερθέν σημείο αναφοράς, τερματίζοντας 0,347 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Guevara. Ο Holgado βελτιώθηκε επίσης στον τελευταίο του γύρο, σε 1:57.829, καθιστώντας τον τον τελευταίο αναβάτη που ολοκλήρωσε γύρο στην πίστα της Αραγονίας σε κάτω από 118 δευτερόλεπτα.


Ο ταχύτερος των ΕΔ1, Ayumu Sasaki, κατέκτησε την τέταρτη θέση με 1:58.037 και ο ταχύτερος αναβάτης της Παρασκευής, Dennis Foggia, κατατάσσεται έκτος με 1:58.292. με τους δύο να χωρίζονται από τον Xavier Artigas.


Την πρώτη δεκάδα ολοκλήρωσαν οι Diogo Moreira, John McPhee, Jaume Masia και Sergio Garcia.


Οι υπόλοιποι αναβάτες που περνάνε στις ΚΑΤ2 είναι οι Adrian Fernandez, Tatsuki Suzuki, Ivan Ortola και Stefano Nepa. 


Μια πτώση ακριβώς στο τέλος των ΕΔ3 ήταν κοστοβόρα για τον Kaito Toba, καθώς βρισκόταν σε έναν καλό γύρο που θα τον έφερνε στην πρώτη δεκατετράδα.


Ο Ryusei Yamanaka και ο Nicola Fabio Carraro είχαν πτώσεις στην πέμπτη και δεύτερη στροφή αντίστοιχα. Εν τω μεταξύ, ο Alberto Surra έχει πάει στο ιατρικό κέντρο με πόνο στο αριστερό του χέρι και στο δεξί ισχίο μετά την πτώση του στην 10η στροφή στα πρώτα στάδια.    

Επόμενο άρθρο »

Aragon: MotoGP ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Marc Marquez επέστρεψε δυνατός ψυχικά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα