• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon: Moto2 ΕΔ3
O Lopez μπροστά από τον Fernandez
Νέα 17/09/2022 - 13:17

Ο Alonso Lopez έθεσε τον ρυθμό στις ΕΔ3 για την Moto2 στο Gran Premio Animoca Brands de Aragon. Νικητής πριν από ένα δεκαπενθήμερο στο Misano, ο Lopez βρέθηκε ξανά στην κορυφή των φύλλων χρόνου, αφού σημείωσε 1:52.180 το πρωί του Σαββάτου στο MotorLand Aragon. Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος και μελλοντικός αναβάτης MotoGP, Augusto Fernandez, τερμάτισε δεύτερος, μπροστά από τον Aron Canet. Ο Celestino Vietti βρέθηκε εκτός ΚΑΤ2, μετά την ακύρωση του γρήγορου γύρου του και θα πρέπει να περάσει από τις ΚΑΤ1 – όπως και ο Ai Ogura.

Ο Lopez βρισκόταν στη 10η θέση καθώς οι αναβάτες πήγαιναν για επιθέσεις χρόνου στα τελευταία λεπτά των ΕΔ3 και επομένως θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν κάπως νευρικός για να περάσει στις ΚΑΤ2, κάτι που κατάφερε κάνοντας 1:52.180. Ωστόσο, ο 20χρονος πρέπει να πίστευε ότι είχε περισσότερο ρυθμό γιατί, μόλις είχε περάσει τη γραμμή για να ορίσει αυτόν τον χρόνο γύρου, εξέφραζε την απογοήτευσή του για την πτώση του Marcos Ramirez που έπεσε στην πρώτη στροφή φέρνοντας τις κίτρινες σημαίες, που σημαίνει ότι ο επόμενος γύρος του Lopez δεν θα μετρούσε. Δεν είχε σημασία τελικά, καθώς ο Fernandez δεν κατάφερε να τον ξεπεράσει και έμεινε δεύτερος με το 1:52.267 του.


Κάποια στιγμή, μόλις 0,009 δευτερόλεπτα χώριζαν τους αναβάτες της Red Bull KTM Ajo, Fernandez και Pedro Acosta, και αυτό εξακολουθούσε να ισχύει όταν ολοκληρώθηκε η περίοδος δοκιμών. Ωστόσο, ο Canet – ο οποίος είχε μια πτώση στην 2η στροφή στα μισά των ΕΔ3 – τους χώρισε με την καρό σημαία θέτοντας ένα 1:52.269, με την πρώτη τετράδα να έχει διαφορά μικρότερη από ένα δέκατο του δευτερολέπτου. Ο Tony Arbolino, ο οποίος ήταν ο πρώτος που βελτίωσε τον χρόνο της Παρασκευής του Canet, πήρε την πέμπτη θέση με 1:52.413. Την πρώτη δεκάδα ολοκλήρωσαν οι Jake Dixon, Fermin Aldeguer, Joe Roberts, Jorge Navarro και Albert Arenas.

Οι υπόλοιπες θέσεις που οδηγούν απευθείας στις ΚΑΤ2 συμπληρώθηκαν από τους Bo Bendsneyder, Somkiat Chantra, Manuel Gonzalez και Filip Salac, με τον γύρο του Vietti που τον είχε φέρει στην 14η θέση να ακυρώνεται λόγω παραβίασης των ορίων της πίστας στην 13η στροφή. 

Επόμενο άρθρο »

Aragon: Moto3 KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon: MotoGP ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα