• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon: MotoGP ΕΔ4
Ταχύτερος ο Miguel Oliveira
Νέα 17/09/2022 - 15:21

Ο Miguel Oliveira σημείωσε τον ταχύτερο γύρο στις ΕΔ4 των MotoGP στο Gran Premio Animoca Brands de Aragon. Ο Πορτογάλος αναβάτης σημείωσε νωρίς ένα 1:47.430 το οποίο δεν θα μπορούσε κανείς να ξεπεράσει στην περίοδο δοκιμών των 30 λεπτών γύρω από την MotorLand Aragon καθώς οι αναβάτες είχαν στρέψει την προσοχή τους στις ρυθμίσεις για τον αγώνα της Κυριακής το απόγευμα. Ο Marco Bezzecchi τερμάτισε δεύτερος με 1:47.440 το οποίο έκανε πριν από μια πτώση στην δεύτερη στροφή στα τελευταία στάδια.

Τρίτος ήταν ο επικεφαλής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, Fabio Quartararo, του οποίου ο καλύτερος γύρος ήταν 1:47.583 αλλά ο οποίος έκανε σταθερά γύρο στα  ψηλά 1:47 με ένα σκληρό μπροστινό μέρος και ένα μεσαίο πίσω ελαστικό – μακράν ο πιο δημοφιλής συνδυασμός. 


Ο Francesco Bagnaia και ο Enea Bastianini ολοκλήρωσαν την πρώτη πεντάδα, ενώ ο Jorge Martin ήταν όγδοος με 1:47.849 πριν αποχωρήσει λόγω προφανούς τεχνικού προβλήματος και ο ταχύτερος των ΕΔ, Jack Miller, ήταν στην 12η θέση με 1:48.002. Ο Darryn Binder έπεσε στην δεύτερη στροφή με λίγα λεπτά να απομένουν.

O Aleix Espargaro έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Alex Rins, ενώ την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Alex Marquez και Luca Marini.

Επόμενο άρθρο »

Aragon: MotoGP KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon: Moto3 KAT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα