• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εκτός Ταϊλάνδης ο Nakagami
Θα τον αντικαταστήσει ο Tetsuta Nagashima
Νέα 27/09/2022 - 14:42

Ο Takaaki Nakagami υπέστη ρήξεις στο τέταρτο και το πέμπτο δάχτυλο του δεξιού του χεριού στη σύγκρουσή του με τον Marc Marquez στο Grand Prix της Aragon.

Υποβλήθηκε σε θεραπεία τη Δευτέρα πριν από τον αγώνα της Ιαπωνίας, τν οποίο τερμάτισε στην 20η θέση, έχοντας δυσκολευτεί με ένα «γάντι γεμάτο αίμα» κατά την δοκιμή της Παρασκευής.

Μετά τον αγώνα, συμβουλεύτηκε έναν ειδικό στην Ιαπωνία και μετά από σάρωση το πρωί της Τρίτης διαγνώστηκε με σχισμένο τένοντα στο μικρό του δάχτυλο.

Ο Nakagami θα υποβληθεί σε περαιτέρω χειρουργική επέμβαση την Παρασκευή και ελπίζει να επιστρέψει για το Grand Prix της Αυστραλίας, εν αναμονή περαιτέρω αξιολόγησης.

Θα αντικατασταθεί από τον Nagashima, ο οποίος συμμετείχε στον αγώνα του περασμένου Σαββατοκύριακου ως wild card αλλά έπεσε στον 10ο γύρο.

 

Ο Nagashima είπε: "Πρώτα από όλα, εύχομαι στον Taka να είναι καλά και ελπίζω να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό στη θέση του για την LCR Honda IDEMITSU Team και θα προσπαθήσω να απολαύσω τον αγώνα. Ανυπομονώ για το Grand Prix αυτού του Σαββατοκύριακου. Πραγματικά διασκέδασα πολύ στην Ιαπωνία και έμαθα πολλά. Λοιπόν, αυτό το Σαββατοκύριακο, θέλω να συνεχίσω να κάνω το ίδιο γιατί πρέπει ακόμα να μάθω πολλά πράγματα με τη μοτοσυκλέτα MotoGP".

Ο Nagashima εντάχθηκε στη Honda πέρυσι αφού η τετραετής του περίοδος ως αναβάτης πλήρους απασχόλησης Moto2 έληξε μετά τη σεζόν του 2020, στην οποία τερμάτισε όγδοος στη γενική κατάταξη αφού κέρδισε τον πρώτο αγώνα του Qatar.

Εκτός από μερικές συμμετοχές στην Moto2για την Italtrans ως αντικαταστάτης του τραυματία Lorenzo Dalla Porta, ο Nagashima πέρασε ως επί το πλείστον το 2021 στο περιθώριο, περνώντας το χρόνο του προετοιμάζοντας την τελικά επιτυχημένη επίθεση της Honda στο Suzuka 8 Hours φέτος.

Ο Nagashima έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να χαρίσει στη Honda την πρώτη της νίκη στη Suzuka από το 2014, σημειώνοντας pole με νέο ρεκόρ γύρου και κερδίζοντας με διαφορά ενός ολόκληρου γύρου μαζί με τους ομόσταυλούς του, Takumi Takahashi και Iker Lecuona.

Επόμενο άρθρο »

Quartararo: Είχα κολλήσει πίσω από τον Viñales και δεν μπορούσα να προσπεράσω

« Προηγούμενο άρθρο

Βαλκανικό & Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΜΧ στην πίστα Κρηνίδων στην Καβάλα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα