• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Phillip Island: Moto2 ΕΔ3
O Lopez οδηγεί το 1-2 για την ομάδα του Luca Boscoscuro
Νέα 15/10/2022 - 04:28

Ο Alonso Lopez έθεσε τον ρυθμό στις ΕΔ3 της Moto2 στο Grand Prix της Αυστραλίας. Ο αναβάτης της Beta Tools Speed ​​Up (της ομάδας του Luca Boscoscuro) σημείωσε τον ταχύτερο γύρο στην τελευταία περίοδο ελεύθερων δοκιμών στο Phillip Island με χρόνο 1:32.616, κάτι που του έδωσε μια σημαντική διαφορά 0,318 δευτερολέπτων έναντι του ομόσταυλού του, Fermin Aldeguer, που ήταν δεύτερος. Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, Augusto Fernandez, κατέκτησε την τρίτη θέση, ενώ ο πλησιέστερος αντίπαλός του στη βαθμολογία, ο Ai Ogura βρίσκεται επίσης στις ΚΑΤ2, αφού κατατάχθηκε 11ος στους συνδυασμένους χρόνους. 

Οι περισσότεροι από τους αναβάτες στον αγωνιστικό χώρο βελτίωναν τους χθεσινούς τους χρόνους κατά τη διάρκεια των πρώτων τους εξόδων στις ΕΔ3 και ο Lopez δεν αποτελούσε εξαίρεση. Έφτασε σε αυτό το 1:32.616 μόλις στον τέταρτο γρήγορο γύρο του και ήταν ακόμα σχεδόν οκτώ δέκατα του δευτερολέπτου μπροστά από τους υπόλοιπους στα μισά της περιόδου δοκιμών. Χρειάστηκε να φτάσουμε μέχρι τα τελευταία λεπτά για να μειωθεί η διαφορά, όταν ο Aldeguer κατέλαβε τη δεύτερη θέση με 1:32.934. 


Ο Fernandez πέρασε στην τρίτη θέση με 1:32.993 στον τελευταίο του γύρο, μπροστά από τον Aron Canet με 1:33.090 και τον ταχύτερο της Παρασκευής, Jake Dixon, στην πέμπτη θέση, ο οποίος έκανε 1:33.194. αργά στις ΕΔ3. Την πρώτη 10άδα ολοκλήρωσαν οι Pedro Acosta, Tony Arbolino, Joe Roberts, Bo Bendsneyder και Filip Salac. Ο Ogura ήταν 1,067 δευτερόλεπτα μακριά από τον ρυθμό στην 11η θέση, με τους υπόλοιπους αναβάτες που περνάνε απευθείας στις ΚΑΤ2 να είναι οι Jeremy Alcoba, Cameron Beaubier και Sam Lowes.

Ο Lowes, ωστόσο, είχε μια σκληρή πτώσε με πέντε λεπτά να απομένουν. Ο Somkiat Chantra είχε επίσης μεγάλη πτώση στην αρχή της περιόδου δοκιμών, και είναι 20ος στα συνδυασμένα φύλλα χρόνου, καθώς δεν κατάφερε να βελτιώσει το 1:34.665 που πέτυχε την Παρασκευή. Ο Barry Baltus είχε μια πρόωρη πτώση στη Siberia και ο Marcel Schrötter στην MG, πριν ο Jorge Navarro πέσει στην στροφή Doohan.

Επόμενο άρθρο »

Phillip Island: Moto3 KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Phillip Island: MotoGP ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα