• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Phillip Island: Moto2 KAT
Pole position με νέο ρεκόρ γύρου για τον Fermin Aldeguer
Νέα 15/10/2022 - 09:48

Ο Fermin Aldeguer κατέκτησε τη δεύτερη pole position της καριέρας του στην Moto2 με νέο απόλυτο ρεκόρ γύρου στο Animoca Brands Australian Motorcycle Grand Prix. Ο Ισπανός σημείωσε 1:32.233 στις ΚΑΤ2 στο Phillip Island, ενώ ο Alonso Lopez έκανε το ένα-τρία για την ομάδα της Beta Tool Speed ​​Up. Μεταξύ των δύο αναβατών του Boscoscuro θα είναι ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, Augusto Fernandez, ο οποίος θα ξεκινήσει 11 θέσεις μπροστά από τον βασικό του αντίπαλο για το Πρωτάθλημα, Ai Ogura, στη σχάρα εκκίνησης.

Ο Lopez κυριάρχησε στις ΕΔ3 νωρίτερα την ίδια μέρα, αλλά ήταν ο Aldeguer από τους αναβάτες της Speed ​​Up που ξεκίνησε νωρίς την επίθεση στις ΚΑΤ2. Ο Aldeguer σημείωσε το 1:32.233 στον πρώτο του γρήγρο γύρο, καταρρίπτοντας το οκτάχρονο απόλυτο ρεκόρ γύρου του Tito Rabat για την ενδιάμεση κατηγορία, ενώ ο Fernandez πέρασε στη δεύτερη θέση στον δεύτερό του γρήγορο γύρο σημειώνοντας 1:32.306 και ο Lopez ήταν τρίτος. με 1:32.543.


Αυτοί οι τρεις χρόνοι γύρων θα αποδεικνύονταν δύσκολο να προσπεραστούν καθώς συνεχιζόταν η περίοδος δοκιμών, αν και δεν ήταν λόγω έλλειψης προσπάθειας από την πλευρά του Fernandez. Στην πραγματικότητα, τόσο αυτός όσο και ο Manuel Gonzalez, ο οποίος είχε φτάσει στην κορυφή των ΚΑΤ1, θα λάμβαναν προειδοποιήσεις συμπεριφοράς όταν είχαν μια παρολίγο επαφή στην τέταρτη στροφή αφού ο Fernandez προσπάθησε να προσπεράσει. Όμως, αυτό δεν ήταν το τέλος των περίεργων περιστατικών των ΚΑΤ2.

Στο τελευταίο στιγμιότυπο του «μόνο στην Αυστραλία» του Σαββατοκύριακου, οι ΚΑΤ2 διακόπηκαν με κόκκινη σημαία με 36 δευτερόλεπτα να απομένουν λόγω της παρουσίας δύο χηνών στην πίστα. Ο Lopez ήταν ταχύτερος στον τρίτο τομέα εκείνη τη στιγμή, αλλά έχασε την ευκαιρία να ολοκληρώσει τον γύρο και ενδεχομένως να αρπάξει την pole position από τον ομόσταυλό του. Παρόλα αυτά, ο νικητής του Grand Prix του San Marino θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά και θα έχει να αντιμετωπίσει μια ποινή μεγάλου γύρου λόγω της σύγκρουσης με τον Celestino Vietti κατά τις ελεύθερες δοκιμές.

Όσο για τον Vietti, πήρε την έκτη θέση, στη δεύτερη σειρά με τον Tony Arbolino στην τέταρτη θέση και τον Aron Canet στην πέμπτη. Επικεφαλής της τρίτης σειράς είναι ο Manuel Gonzalez, μπροστά από τους Pedro Acosta και Jeremy Alcoba, με τον Filip Salac να είναι 10ος, μπροστά από τον Cameron Beaubier και τον Sam Lowes.
Ο Ogura ήταν στην 13η θέση, μπροστά από τους Jake Dixon, Joe Roberts, Somkiat Chantra, Bo Bendsneyder και Lorenzo Dalla Porta.

Επόμενο άρθρο »

Ποινή τριών θέσεων και μεγάλου γύρου για τον Miguel Oliveira

« Προηγούμενο άρθρο

Phillip Island: MotoGP ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα