• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σε ανοδική πορεία η Inmotec
"Το σημαντικό είναι ότι γνωρίζουμε τι πρέπει να αλλάξουμε."
Νέα 13/05/2010 - 00:38

Η Ισπανική εταιρεία Inmotec βρέθηκε στην πίστα της Ανδαλουσίας για να δοκιμάσει τις δύο πρωτότυπες μοτοσυκλέτες της, στοχεύοντας να μπει μελλοντικά στα MotoGP. Αναβάτης της ήταν ο Ivan Silva που δοκίμασε νέο πλαίσιο και ψαλίδι καθώς επίσης και δύο εκδόσεις του πρωτότυπου κινητήρα. Το τεχνικό επιτελείο της εταιρείας κατάφερε να συλλέξει πολύτιμα δεδομένα για να συνεχίσει την εξέλιξη και την πρόοδο του εγχειρήματος. Οι παρατηρήσεις του Silva ήταν εξίσου πολύ σημαντικές - σημειωτέων δε ότι ο Silva έχει οδηγήσει στο παρελθόν για την Ducati.  

 

“Είναι εύκολη στην οδήγηση η μοτοσυκλέτα της Inmotec κι o κινητήρας της είναι ισχυρός και πολύ ομαλός,” ανάφερε ο Silva. “Στάθηκα τυχερός που είχα οδηγήσει την Ducati στο παρελθόν, οπότε έχω μία βάση σύγκρισης και επιβεβαιώνω ότι η Inmotec είναι πολύ καλή. Φυσικά όταν έχεις περισσότερη δύναμη και δοκιμάζεις πολλά νέα πράγματα, καινούργια προβλήματα βγαίνουν στον αέρα και πρέπει να λυθούν, αλλά η πρώτη αίσθηση είναι πολύ καλή.” 

 

Στο τέλος των δοκιμών ο διευθυντής της ομάδας Oscar Gorria δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής “Ημέρες σαν κι αυτή δείχνουν πόσο πολύπλοκο είναι το εγχείρημα, σε μία ημέρα που συμπεριλήφθηκαν αρκετά νέα πράγματα. Εξετάσαμε το θέμα με βάση τη λογική κι ότι συνέβη είναι απλή αλληλουχία των πραγμάτων σ’ένα τεχνικό περιβάλλον με την ποσότητα αυτών που είχαμε να δοκιμάσουμε. Το σημαντικό είναι ότι γνωρίζουμε τι πρέπει να αλλάξουμε, τις λύσεις που θα πάρουμε και την κατεύθυνση που θα πρέπει να ακολουθήσουμε. Τώρα θα συνεχίσουμε την δουλειά και θα ετοιμαστούμε για τις επόμενες δοκιμές.” 

 

Προς το παρόν η ομάδα δεν θέλει να ανακοινώσει την επίσημη ημέρα που θα κάνει την είσοδό της στα MotoGP, χωρίς να θέλει κανείς να επιβεβαιώσει το Grand Prix της Catalunya στις 4 Ιουλίου. Αντιθέτως, αναφέρθηκε ότι λόγω των άστατων καιρικών συνθηκών πραγματοποιούν δοκιμές κάθε 15 ημέρες. Στόχος της ομάδας είναι να μπει στα MotoGP όταν θα είναι σίγουρη ότι θα μπορεί να τελειώσει με επιτυχία έναν αγώνα και σε καλό χρόνο.

Επόμενο άρθρο »

Επιστρέφει ο Bayliss στο WSBK

« Προηγούμενο άρθρο

Ένα 42άρι για την Suzuki

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα