• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιστρέφει ο Bayliss στο WSBK
Ο ίδιος δήλωσε ότι θα πρέπει πρώτα να ξεσκουριάσει ελαφρώς.
Νέα 13/05/2010 - 01:05

Ο θρύλος του World Superbike, o Troy Bayliss κρέμασε τα δερμάτινα του στο τέλος της σεζόν του 2008 έπειτα από την κατάκτηση τριών τίτλων (είχε περάσει κι από τα MotoGP για δύο χρόνια). Μπορεί μεν να έχει αφήσει την αγωνιστική σκηνή του World Superbike, ωστόσο συμμετέχει σε αγώνες αυτοκινήτων και mountain bike.

Πρόσφατα βρέθηκε στο Mugello για να αξιολογήσει την νέα Ducati 1198 ένα εγχείρημα στο οποίο συμμετέχει ενεργά ο Αυστραλός οδηγός. To test team της Ducati υπό την εποπτεία του Ernesto Marinelli, δοκίμασε με τον Αυστραλό οδηγό ορισμένα νέα πράγματα για τη μοτοσυκλέτα. Συμπλήρωσαν 340 χλμ., αρκετά για να βρει καλό ρυθμό ο Bayliss.

Ο αρχιμηχανικός Marinelli δήλωσε ικανοποιημένος και ότι ο καλύτερος χρόνος (με λάστιχα αγώνα) στο 1'51"9, είναι ένας πολύ καλός χρόνος.

 

Προφανώς η νέα μοτοσυκλέτα θύμισε στον τριπλό Πρωταθλητή τις παλιές καλές ημέρες των αγώνων κι ο 41χρονος Bayliss εξέφρασε την επιθυμία του να επανέλθει στην αγωνιστική σκηνή. Ωστόσο, όπως ο ίδιος δήλωσε, θα πρέπει πρώτα να ξεσκουριάσει ελαφρώς. Λογικό ακούγεται φυσικά, ότι αν επιστρέψει τελικά, θα βρίσκεται και πάλι πάνω στη σέλα μιας Ducati.

Επόμενο άρθρο »

Ο Furusawa θέλει τον Rossi στην Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Σε ανοδική πορεία η Inmotec

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα