• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Yamaha παρουσιάζει το Ténéré Spirit Experience
Νέα Αγοράς 19/01/2023 - 23:06

Η απόλυτη Rally Raid Περιπέτεια για κάθε ιδιοκτήτη Ténéré!

Η Yamaha Ténéré 700 ξεκίνησε το 2019 και δημιούργησε έναν συναρπαστικό νέο κόσμο ελευθερίας και περιπέτειας για περισσότερους από 40.000 Ευρωπαίους αναβάτες. Με τον υψηλής ροπής κινητήρα CP2, την εξαιρετική συμπεριφορά και τις μεγάλες δυνατότητες σε σχεδόν κάθε έδαφος, η Ténéré 700 είναι η πιο ευέλικτη μοτοσυκλέτα που έχει δημιουργήσει ποτέ η Yamaha.

Κατασκευασμένη με το ίδιο στιβαρό DNA των αυθεντικών μοντέλων Yamaha XT που κέρδισαν το πρώτο Ράλι Ντακάρ και συνέχισαν να διεκδικούν μια θέση στο βάθρο του πιο δύσκολου αγώνα στον κόσμο για περισσότερα από 40 χρόνια, η Ténéré απελευθερώνει το πνεύμα της περιπέτειας σε κάθε αναβάτη και του δίνει τη δυνατότητα, να ανακαλύψει τι υπάρχει πέρα από τον επόμενο ορίζοντα.

Η Ténéré είναι η απόλυτη adventure μοτοσυκλέτα για τους αναβάτες που αναζητούν ένα ελαφρύ μοντέλο με ταξιδιωτικό προσανατολισμό. Είναι όμως και η μοτοσυκλέτα που απέδειξε τις εξαιρετικές Rally δυνατότητές της το 2022, με τον θρυλικό αναβάτη της Ténéré World Raid Team Alessandro Botturi, να κερδίζει το Tunisia Desert Challenge. Ο ομόσταυλος Pol Tarrès έγραψε ιστορία στους εκτός δρόμου αγώνες, οδηγώντας την Yamaha Ténéré 700 του, πιο μακριά από οποιαδήποτε άλλη 2-κύλινδρη μοτοσυκλέτα στο Erzberg Rodeo.

Ténéré 700
Ténéré 700

Συνδυάζοντας τους κόσμους Touring, Rally και Enduro όπως καμία άλλη μοτοσυκλέτα, η Ténéré είναι αναμφίβολα το πιο συναρπαστικό μοντέλο Adventure που έχει κατασκευάσει ποτέ η Yamaha.  Τώρα βρισκόμαστε μπροστά σε έναν νέο ορίζοντα, φέρνοντας τους πελάτες μας πιο κοντά στην αληθινή σημασία του ονόματος Ténéré και σε πολύ μικρή απόσταση από τους πραγματικούς αγώνες ράλι. Η Yamaha δημιούργησε ένα εντελώς νέο, καθηλωτικό Ténéré Spirit Experience που ανοίγει ακόμα περισσότερες δυνατότητες για τους αναβάτες της Ténéré, με το ίδιο πάθος για ακόμα περισσότερη περιπέτεια, αλλά και με την ίδια αφοσίωση στο έργο των Riders for Health.

Ténéré 700 World Raid
Ténéré 700 World Raid

Νέο Ténéré Spirit Experience για το 2023

Το να έχει ο κάθε αναβάτης την ευκαιρία να απολαμβάνει την Ténéré του στο έπακρο και σε όλες τις συνθήκες οδήγησης, αποτελεί μόνιμη δέσμευση της Yamaha. Για το 2023, η Yamaha παρουσιάζει το νέο, αποκλειστικό Ténéré Spirit Experience, όπου οι ιδιοκτήτες της Ténéré μπορούν να συμμετάσχουν σε ορισμένα από τα πιο δημοφιλή Rally Raid events, μαζί με την επίσημη Yamaha World Raid Team.

Συνολικά 20 πελάτες της Yamaha και οι μοτοσυκλέτες τους θα μεταφερθούν στο Rally Raid που έχουν επιλέξει, όπου θα ακολουθούν την πραγματική διαδρομή, αλλά και μια παράλληλη διαδρομή προς τους αγωνιζόμενους. Κάθε απόγευμα θα βρίσκονται στο bivouac μαζί με την αγωνιστική ομάδα. Για πολλούς αναβάτες αυτή θα είναι μια μοναδική εμπειρία ζωής που θα μείνει για πάντα στη μνήμη τους και για άλλους μπορεί να είναι ένα γεγονός που θα πυροδοτήσει την επιθυμία τους, για μελλοντική συμμετοχή σε Rally Raid.

Ténéré 700 Rally Edition
Ténéré 700 Rally Edition

Το Ténéré Spirit Experience, το οποίο διευθύνεται από τον πρώην πρωταθλητή Enduro και διευθυντή της Dakar Racing Team, Marc Bourgeois, μέσω της εταιρείας του MBSM για λογαριασμό της Yamaha, είναι ανοικτό για ιδιοκτήτες Yamaha Ténéré που θέλουν να ζήσουν εμπειρίες νέου επιπέδου και να πάρουν μια πραγματική γεύση από Rally Raid, αλλά χωρίς την έντονη πίεση του ανταγωνισμού. Ταυτόχρονα θα μπορούν να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά της διαδρομής. 

Συνολικό πακέτο από την εκκίνηση μέχρι τον τερματισμό

Το Ténéré Spirit Experience είναι ένα συνολικό πακέτο 360 μοιρών, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει κάθε στάδιο της προετοιμασίας, τις πτήσεις, τη μεταφορά των μοτοσυκλετών και κάθε πτυχή της συμμετοχής στο Rally Raid που έχει επιλέξει ο πελάτης. Πριν από την εκδήλωση, κάθε αναβάτης έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει μαθήματα από ένα Ténéré Centre* εάν θέλει να λάβει εκπαίδευση σχετικά με τις τεχνικές οδήγησης ή την πλοήγηση. Η MBSM θα φροντίσει όλα τα υπόλοιπα από την εκκίνηση μέχρι τον τερματισμό. Συμπεριλαμβάνονται καθημερινές ενημερώσεις πριν τον αγώνα, επιμελητεία, τεχνική υποστήριξη, τοποθέτηση του GPS tracker, πρωινό, δείπνο και κάμπινγκ.

Κατάλληλο για τα στάνταρ μοντέλα Ténéré

Οι πελάτες οδηγούν τη δική τους μοτοσυκλέτα στις εκδηλώσεις του Ténéré Spirit Experience, αλλά δεν είναι απαραίτητο να προχωρήσουν σε υπερβολικές τροποποιήσεις. Οι τεχνικοί της MBSM θα εξοπλίζουν κάθε μοτοσυκλέτα με ειδικούς τροχούς και ελαστικά, καθώς και με εξοπλισμό πλοήγησης πριν την εκκίνηση του αγώνα. Σε συγκεκριμένες εκδηλώσεις, η Ténéré του συμμετέχοντος θα πρέπει να εφοδιαστεί με ένα επιπλέον ρεζερβουάρ καυσίμου.

Γίνετε μέλος της Ténéré World Raid Team σε τέσσερις θρυλικές εκδηλώσεις για το 2023

Η ομάδα του Marc Bourgois (MBSM) θα αναλάβει τόσο την αγωνιστική οργάνωση όσο και το πρόγραμμα Customer, υπό την ομπρέλα της Ténéré World Raid Team. Θα προσφέρει απρόσκοπτη ενσωμάτωση του αληθινού αγωνιστικού πνεύματος με τη συνολική εμπειρία για τον πελάτη.

Το Ténéré Spirit Experience του 2023 περιλαμβάνει τέσσερις από τις πιο διάσημες εκδηλώσεις Rally Raid, ξεκινώντας με το Marocco Desert Challenge τον Απρίλιο και συνεχίζοντας με το Hellas Rally τον Μάιο. Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, οι TSE και TWRT θα συνεχίσουν με την εκδήλωση Transanatolia τον Σεπτέμβριο και θα ολοκληρώσουν με το Tunisia Desert Challenge τον Οκτώβριο.

Οι αναβάτες του Ténéré Spirit Experience θα μοιράζονται το bivouac με τους αναβάτες της Ténéré World Raid Team, Alessandro Botturi και Pol Tarrès, οι οποίοι θα διαγωνιστούν σε επιλεγμένους αγώνες. Σε διάφορους αγώνες έχουν προσκληθεί για να συμμετάσχουν και άλλοι κορυφαίου επιπέδου αναβάτες.

*MBSM Ténéré Centres

Σε διάφορες περιοχές από τη Γαλλία και το Μαρόκο, υπάρχουν MBSM Ténéré Centres, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για αναβάτες που επιθυμούν να λάβουν πρόσθετη off-road εκπαίδευση και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στην πλοήγηση. Η MBSM θα έχει δύο Ténéré Centres στη Γαλλία και το Μαρόκο. Άλλες χώρες της Ευρώπης διαθέτουν παρόμοιες δομές. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Επίσημο Διανομέα της χώρας σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ténéré Spirit Experience και τα MBSM Ténéré Centres, επισκεφθείτε τον ιστότοπο της MBSM: https://tenere-spirit-experience.com/

 

Επόμενο άρθρο »

Η Harley Davidson γιορτάζει τα 120!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Ducati ξεκίνησε την παραγωγή των αγωνιστικών ηλεκτρικών μοτοσυκλετών της MotoE για το 2023

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα