• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vespa 946 10° Anniversario - Ειδική έκδοση της Vespa 946 για τη χρονιά του Κουνελιού - Λαγού
Νέα Αγοράς 23/01/2023 - 15:48

Η Vespa 946 10° Anniversario, είναι αφιερωμένη στο Σεληνικό έτος του Κουνελιού - Λαγού ( 兔年 ) και θα παραχθεί σε μια αριθμημένη σειρά περιορισμένη στα 1.000 τεμάχια.

Σύμφωνα με τις Κινέζικες παραδόσεις και το Κινεζικό ημερολόγιο στις 22 Ιανουαρίου 2023 ξεκίνησε το νέο σεληνιακό έτους του Κουνελιού - Λαγού (σύμβολο και οιωνός γαλήνης, ευημερίας και σεβασμού για το παρελθόν).

Η συγκεκριμένη έκδοση είναι η πρώτη μιας σειράς 12 ειδικών εκδόσεων που θα κυκλοφορήσουν τα επόμενα 12 χρόνια, μια έκδοση κάθε χρόνο, εμπνευσμένη από το Κινέζικο σεληνιακό ωροσκόπιο της χρονιάς.

Από το ντεμπούτο της το 2013, η Vespa 946 έχει καθιερωθεί ως το αρχέτυπο της Vespa του αύριο, το οποίο εκπροσωπεί τις αξίες που έχουν κάνει τη Vespa παγκόσμιο σύμβολο.

Η ειδική έκδοση βασίζεται στην κλασικής πράσινης Vespa, με την στυλιζαρισμένη σιλουέτα ενός κουνελιού που συμβολίζει την αγάπη για τη διασκέδαση, την ανάλαφρη καρδιά και τη φύση που είναι χαρακτηριστική αυτών που γεννιούνται κάτω από αυτό το ζώδιο.

Όλες οι λεπτομέρειες της Vespa 946 10° Anniversario είναι φτιαγμένες σε εκλεπτυσμένο γυαλιστερό φινίρισμα με ζεστές ανταύγειες, ενώ η σέλα με διπλή επένδυση είναι μαύρη με γυαλιστερές ραφές και είναι ραμμένη στο χέρι με βελόνα και κλωστή, όπως και οι λαβές.

Επόμενο άρθρο »

Ρεκόρ στις πωλήσεις δικύκλων με αύξηση σχεδόν 25%

« Προηγούμενο άρθρο

Pirelli DIABLO Supercorsa V4: Από τις πίστες στους δρόμους

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα