• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η παρουσίαση της Prima Pramac Racing
Για το 2023
Νέα 25/01/2023 - 19:14

Η σεζόν της Prima Pramac Racing 2023 ξεκίνησε επίσημα σήμερα με την αποκάλυψη των μοτοσυκλετών του 2023.

Η ομάδα του Paolo Campinoti τερμάτισε τη σεζόν πέρυσι ως η κορυφαία δορυφορική ομάδα, αφού τερμάτισε τέταρτη στη βαθμολογία των ομάδων, ενώ συνέβαλε οκτώ βάθρα στην επιτυχημένη πορεία της Ducati στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Η Pramac θα συνεχίσει ως δορυφορική ομάδα της Ducati το 2023 και θα είναι η μοναδική που θα υποστηρίζεται πλήρως από το εργοστάσιο.

Πραγματοποιώντας την παρουσίασή της στην Ιταλία την Τετάρτη, η Pramac αποκάλυψε ένα σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητο κόκκινο, μωβ και λευκό χρώμα που χρησιμοποίησε  για πρώτη φορά στα μέσα του 2022 μετά την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας με την Prima.

Paolo Campinoti, Team Principal της Prima Pramac Racing: "Ο φετινός στόχος είναι ο ίδιος με αυτόν που θέτουμς στην αρχή κάθε σεζόν – να είμαστε η καλύτερη Δορυφορική Ομάδα και να ανταγωνιζόμαστε τις εργοστασιακές ομάδες! Οι τελευταίες σεζόν έδειξαν στον κόσμο ότι η ομάδα μας είναι ένας πραγματικός παίκτης στα MotoGP, ότι οι αναβάτες μας παλεύουν συνεχώς για κορυφαίες θέσεις και ότι τα μέλη της ομάδας μας κάνουν μια από τις πιο ζηλευτές ομάδες στο paddock. Ως διευθυντής της ομάδας, δεν θα μπορούσα να ζητήσω περισσότερα. Είμαι περήφανος για τα παιδιά μου, για αυτό που έχουμε γίνει, και η συνεργασία με την Prima σίγουρα μας έχει δώσει μια επιπλέον ώθηση. Σύντομα θα βγούμε στην πίστα για δοκιμές. Ανυπομονώ να δω τι θα φέρει αυτή η σεζόν".


 Gino Borsoi, Prima Pramac Racing Team Manager: "Κοιτάμε αυτή τη σεζόν με μεγάλο ενθουσιασμό. Για μένα θα είναι μια νέα περιπέτεια, θα έλεγα ότι θα είναι μια σημαντική χρονιά. Η σεζόν του 2023 θα είναι η πρώτη μου με την ομάδα  της Prima Pramac Racing. Δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο ότι το '23' ήταν πάντα ένας σημαντικός αριθμός για μένα, ακόμα και όταν αγωνιζόμουν... ας ελπίσουμε ότι είναι καλός οιωνός. Στο τεστ της Valencia, γνώρισα ήδη όλα τα παιδιά και τους αναβάτες. Οι πρώτες μου εντυπώσεις ήταν πολύ ενθαρρυντικές, έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Δεν μπορείτε να θεωρήσετε τίποτα δεδομένο σε αυτόν τον κόσμο – ποτέ – αλλά είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε".

 Johann Zarco: "Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα είμαι με την Prima Pramac Team, είμαι πολύ χαρούμενος που φοράω αυτά τα χρώματα για άλλη μια σεζόν. Έχουμε μια υπέροχη ομάδα, μια υπέροχη μοτοσυκλέτα... και ο Jorge και εγώ τα πάμε πολύ καλά μαζί. Θα έλεγα ότι έχουμε όλα τα συστατικά για μια υπέροχη σεζόν, και ίσως − ποιος ξέρει; − Η νίκη να βρίσκεται στο δρόμο μας".

 Jorge Martín: "Ανυπομονώ για τη δράση ξανά με την ομάδα μου. Πέρυσι ήταν μια ξεχωριστή χρονιά, με πολύ δύσκολες στιγμές, αλλά με βοήθησε να ωριμάσω και να γίνω πιο δυνατός. Έχω μεγάλα σχέδια και πραγματικές φιλοδοξίες και μαζί με την ομάδα μου ξέρω ότι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Στη Sepang όταν ανεβώ ξανά στη Ducati μου, θα μάθω αν άξιζε τον κόπο όλη η σκληρή δουλειά της χειμερινής παύσης. Είμαστε έτοιμοι! Είμαι έτοιμος!".

Επόμενο άρθρο »

Campioni In Pista: Bestia – Pecco 1-0

« Προηγούμενο άρθρο

Επιστροφή στην προπόνηση για τον Quartararo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα